Skip to content
Upcoming

Kawhi Leonard x New Balance ”Inspire the Dream”

28 januari 2020 14:15
Kawhi Leonard x New Balance ”Inspire the Dream”

De eerste maand van het nieuwe jaar is bijna alweer voorbij en er zijn al heel veel sneakers gereleased, maar ook zijn er toffe samenwerkingen aangekondigd. Nu het NBA All Star weekend om de hoek is zijn er ook al verschillende sneakers verschenen. Zo hebben Nike, Converse en Jordan Brand een geweldige collectie onthuld met 18 verschillende sneakers. Ook New Balance heeft een te gekke collectie die binnenkort gereleased wordt. Deze collectie is in samenwerking met niemand minder dan basketballer Kawhi Leonard.

Kawhi Leonard is een basketballer die uitkomt voor de Los Angeles Clippers. Het 29e jarige basketbaltalent heeft al eerdere samenwerkingen met New Balance. Bijvoorbeeld zijn collectie van oktober 2019, die uitkwam in zeven colorways. Deze samenwerking New Balance en Kawhi Leonard wordt op 30 januari wordt gereleased. De ”Inspire the Dream” collectie is als eerbetoon aan zijn weg van de middelbare school tot het worden van de leider van de LA Clippers. De ”Inspire the Dream” komt in 4 modellen.

New Balance x Kawhi Leonard | Closer Look

De vier modellen die uitkomen met deze collectie zijn de OMN1S, de 997S, de 850 en de 574. Alle vier de sneakers bevatten koningsblauwe, rode, en grijze kleuren. Deze kleuren verwijzen weer naar de middelbare school van Kawhi. De boodschap van de collectie is onder andere om iedereen eraan te helpen herinneren dat ze hun dromen moeten volgen en waar moeten maken.

De collectie van Kawhi Leonard verschijnt wereldwijd op 30 januari 2020, om 10:00 uur bij New Balance. Prijzen van de (basketbal) schoenen zijn nog niet bekend. Houd de releasekalender en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven!


New Balance
Image by: New Balance