Upcoming

Karhu restock bij Baskèts

3 mei 2019 09:32
Karhu restock bij Baskèts

Karhu is een merk dat de laatste tijd steeds meer op de voorgrond is gekomen. Met verschillende modellen, zoals de Aria of de Fusion 2.0, is dit merk gemakkelijk de collectie van menig verzamelaar binnengetreden. Het is dan ook niet gek dat de sneakers van Karhu zo hard zijn gegaan. Gelukkig heeft Baskèts in Amsterdam weer een restock gekregen van een aantal Karhu modellen.

In totaal heeft Baskèts vier verschillende Karhu sneakers opnieuw binnen gekregen. Het gaat hier om één Karhu Aria en drie Karhu Fusions. Als eerste kijken we naar de Karhu Aria. De Karhu Aria heeft een kleurencombinatie dat echt perfect is voor de lente en zomer. Er zijn namelijk vele zachte kleuren terug te vinden op de upper zoals roze, blauw en licht grijs. Deze gekleurde maar nog altijd rustgie upper is geplaatst op een clean witte midsole met daaronder een bruin gekleurde outsole.

Karhu Aria

Prijs: €129,95
Colorway: Muted Clay / Moonlight Blue
Stylecode: F803040
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De andere sneakers die een restock hebben gekregen bij Baskèts zijn drie colorways van de Karhu Fusion. De basis van al deze sneakers is gemaakt van wit mesh met daar overheen verschillende lagen die gemaakt zijn van suède. Het suède dat je vindt op het middelste gedeelte van de sneakers is wit gekleurd, maar de suède panelen op de hiel en toebox dragen verschillende kleuren. Denk hierbij aan licht blauw, rood of oranje. Verder is er op beide zijkanten een soort ‘M’ gestikt van zwart lint. Dit lint is ook verbonden aan een aantal eyelets. Deze uppers worden geplaatst op een witte midsole. Hieronder vind je echter een outsole in verschillende kleuren die allemaal terug te vinden zijn op de upper.

Karhu Fusion 2.0

Prijs: €134,95
Colorway: Bright White / Tourmaline
Stylecode: F804056
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>

Prijs: €134,95
Colorway: Bright White / Barbados Cherry
Stylecode: F804054
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>

Prijs: €134,95
Colorway: Bright White / Wild Dove
Stylecode: F804055
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Wil jij één van deze sneakers toevoegen aan jouw collectie? Neem dan vooral een kijkje op de website van Baskèts. Maar wees er snel bij, want ze gaan al hard!


The Turnover