Upcoming

Karhu komt met drie sneakers in ‘Outdoor’ Pack 2021

18 november 2021 12:00
Karhu komt met drie sneakers in ‘Outdoor’ Pack 2021

Karhu komt met een vernieuwde versie van het ‘Outdoor’ Pack. Dit pack kwam in 2017 uit en was geïnspireerd op de hiking collecties van Karhu uit het verleden. In het ‘Outdoor’ Pack 2021 krijgt de Synchron Classic een nieuwe colorway en komt de Fusion 2.0 met twee nieuwe varianten.

Karhu ‘Outdoor’ Pack 2021

Na het succes van het ‘Outdoor’ pack in 2017, komt Karhu met vernieuwde versies van de Synchron Classic en Fusion 2.0. In de sneakers van het voorgaande pack, kwamen de kleuren geel, groen, blauw en grijs veel terug. De paartjes bestonden uit suède en mesh en dit komt ook terug in het 2021 pack.

Het pack haalt zijn inspiratie uit Karhu’s ‘hiking and walking heritage’. Dit betreft de modellen die in het verleden gebruikt werden tijdens het hiken. De colorway haalt zijn inspiratie uit de mid-90’s outdoor catalogue van Karhu. Hierin komen de kleuren bordeaux, groen en bruin terug.

Karhu Outdoor Pack 2021

Het pack bestaat uit drie paartjes. Hierbij gaat het om een nieuwe colorway van de Synchron Classic en twee colorways van de Fusion 2.0. Het pack wordt op 19 november 2021 gereleased.

Synchron Classic ‘Thyme / Bitter Chocolate’

De eerste sneaker uit het pack, is de Synchron. Dit klassieke model combineert de kleuren donkergroen en bruin en heeft bordeauxrode details. Het paartje heeft een gespikkelde middenzool en een feloranje buitenzool. Het bovenwerk is gemaakt van suède en op het middenpaneel komt de het M-logo terug. Dit staat voor het Finse woord ‘Mestari’, wat kampioen betekend.

Karhu Synchron Classic Thyme Bitter Chocolate
Synchron Classic Thyme / Bitter Chocolate

Een opvallend detail aan de Synchron Classic, is de doorlopende veter op de neus. Op de tong en zijkant van de sneaker komt het beren logo terug. ‘Karhu’ betkent ‘beer’ het Fins en heeft hier ook zijn logo aan te danken. De kraag van het model is van mesh en de suède overlays geven het paartje stevigheid.

Karhu Synchron Classic 'Thyme' - Outdoor Pack

F802665 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Fusion 2.0 ‘Capers / India Ink’

Het eerste Fusion 2.0 model, komt in de colorway ‘Capers / India Ink’. De sneaker combineert de materialen leer en suède in de upper en heeft een groen met grijze colorway. De mudguard en neus kleuren groen en zijn van suède. Ook maakt de kleur lichtgrijs zijn vertoning op de overlays.

Karhu Fusion 2.0 Capers India Ink
Karhu Fusion 2.0 Capers / India Ink

Karhu Fusion 2.0 'Capers' - Outdoor Pack

F804106 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Op het middenpaneel komt het M-logo terug in de vorm van veterogen. In de kraag en op de tong maakt een donkerblauwe kleur zijn vertoning en ook het Karhu logo op de zijkant kleurt donkerblauw. Evenals de Synchron Classic, heeft dit paartje ook een gespikkelde middenzool. Daarnaast kleurt de buitenzool donkerblauw met oranje.

Fusion 2.0 ‘Fudgesickle / Thyme’

Het derde en tevens laatste paartje uit het ‘Outdoor’ pack, is de Fusion 2.0 ‘Fudgesickle’. Deze colorway combineert de kleuren bordeauxrood, groen en donkerblauw. De sneaker komt in suède en heeft een gewatteerde kraag en tong. Een opvallend detail aan deze colorway, is de nylon ‘rope’ inspired veters. Deze komen ook terug op de ‘Capers / India Ink’ colorway en refereren naar het outdoor leven.

Karhu Fusion 2.0 Fudgesickle Thyme
Karhu Fusion 2.0 Fudgesickle Thyme

Karhu Fusion 2.0 'Fudgesickle' - Outdoor Pack

F804114 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Ook dit model heeft een gespikkelde zool gekregen en wordt, evenals de voorgaande Fusion 2.0, ondersteund met EVA middenzoen. Het M-logo kleurt oranje en komt op het middenpaneel terug. De neus, tong en middenstuk bestaan uit geperforeerd suède wat de schoen helpt ademen. Als laatste kleurt de buitenzool wit met donkerblauw.

Karhu pack drop

Het Karhu ‘Outdoor’ Pack 2021 wordt op vrijdag 19 november 2021 gereleased. De sneakers zullen op de Karhu website, geselecteerde retailers en de Karhu store in Finland worden uitgebracht. Hieronder zijn de gedetailleerde foto’s van de sneakers te zien.

Synchron Classic Thyme Bitter Chocolate
Synchron Classic Thyme Bitter Chocolate
Synchron Classic Thyme Bitter Chocolate
Fusion 2.0 Capers India Ink
Fusion 2.0 Capers India Ink
Fusion 2.0 Fudgesickle Thyme
Fusion 2.0 Fudgesickle Thyme
Fusion 2.0 Fudgesickle Thyme
The Turnover