Skip to content
Newsfeed

KangaROOS en The Rake releasen de ‘The Negroni Love Affair’

18 april 2022 18:00
KangaROOS en The Rake releasen de ‘The Negroni Love Affair’

KangaROOS en The Rake werken dit jaar samen en brengen de ‘The Negroni Love Affair’ uit. De twee merken vieren de populaire Italiaanse cocktail met deze sneaker. De kicks zullen op zaterdag 23 april uitkomen.

The Rake is een e-commerce platform en opgericht in 2008. De focus van het platform ligt op mannenmode, kunst, reizen, filosofie, entertainment en eten en drinken.

De Negroni is een Italiaanse cocktail bestaande uit gin, Vermouth Rosso en Campari. Om het plaatje af te maken wordt het drankje gegarneerd met sinaasappelschil. De sneaker uit deze samenwerking representeert ieder element van de cocktail.

Op het bovenwerk van de sneaker wordt gebruik gemaakt van nubuck leer in een lichtgrijze kleur. Dit materiaal representeert de gin die gebruikt wordt voor de cocktail. De voering en binnenzool, zijn net als de hiel in een donkerrode kleur. De donkerrode kleur staat voor de Campari. Op de sneaker vind je oranje elementen die de sinaasappelschil vertegenwoordigen.

KangaROOS heeft samen met het e-commerce platform gefocust op details. Op de hiel vind je geborduurde Negroni glazen met de slogan ‘CHEERS MF’. De drie terugkomende kleuren van het bovenwerk zitten ook op de veters die bij de kicks worden geleverd. Om de sneakers helemaal in het thema van de Negroni te houden, krijg je bij je aankoop een glas, lepel en kleine flacon.

De KangaROOS x The Rake ‘The Negroni Love Affair’ komt uit op zaterdag 23 april. Bekijk de beelden van de sneaker hieronder.

KangaROOS x The Rake
KangaROOS x The Rake
KangaROOS x The Rake
KangaROOS x The Rake
KangaROOS x The Rake
KangaROOS x The Rake