Sneakerjagers Logo
Watch

Kalaba – The Turnover Episode 11

16-09-2021

Dit weekend stond er weer een nieuwe aflevering van The Turnover voor jullie klaar op Sneakerjagers Radio en op onze MixCloud pagina. Voor episode 11 heeft Tunre Kalaba uitgenodigd voor een heerlijke lunch en uiteraard een nieuwe set voor Episode 11 van The Turnover. Check de set hieronder en vergeet uiteraard niet de Sneakerjagers Radio pagina te bezoeken voor alle eerdere sets!

Kalaba

Kalaba is geen onbekende van Sneakerjagers. Een aantal maanden eerder stond hij namelijk al achter de decks in het Sneakerjagers clubhuis voor een Recording in samenwerking met La Cassette. Nu is de Utrechter uitgenodigd door DJ Tunre om een set te draaien voor The Turnover. Tijdens deze set komt Kalaba, die resident is bij @strandedfm en Ambush Radio host, met een hoop classic tunes om de week goed door te komen.


De tiende aflevering van The Turnover is nu te beluisteren en te bekijken via de Sneakerjagers Radio. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe muziekshow? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.