Skip to content
Upcoming

Juventus en adidas brengen samen de ZX 6000 ‘Turin’ uit

29 augustus 2020 10:47
Juventus en adidas brengen samen de ZX 6000 ‘Turin’ uit

Adidas heeft een nieuwe samenwerking laten zien met Italiaanse voetbalclub Juventus. De twee brengen een Juventus x adidas ZX 6000 uit in een ‘Turin’ coloray. De sneaker is het nieuwste deel in de A-ZX serie en verwijst naar de beroemde zwart-witte kleuren van de club met ook nog een knipoogje naar het nieuwe opvallende oranje tenue.

Juventus en een van de oudste voetbalclubs van Italië. In 1897 werd Juventus opgericht als Sport Club Juventus door studenten van het Massimo d’Azeglio Lyceum in Turijn. Juventus in het Latijns betekend jong volwassenen. Juventus speelt zijn thuiswedstrijden in het Allianz Stadium in Turijn. Adidas en Juventus hebben al eens eerder samengewerkt en de Italiaanse voetbalclub heeft ook een keer een samenwerking gedaan met skate merk Palace.

Juventus x adidas ZX 6000 ‘Turin’ | FZ0345

het bovenwerk is gemaakt van zacht premium leer als basis met zwart lederen strepen en sockliner als accenten. Op de hiel is het logo van Juventus te zien wat een mooi detail is op de sneaker. De veters en en adidas Torsion logo op de voorkant van de veters hebben een oranje kleur gekregen. Deze oranje kleur is een knipoog naar het laatst uitgekomen derde tenue van Juventus. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De Juventus x adidas ZX 6000 ‘Turin’ komt uit op woensdag 2 september bij onder andere 43Einhalb. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Juventus FC X adidas ZX 6000 'Turin'

FZ0345 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders
Juventus x adidas ZX 6000
Juventus x adidas ZX 6000
Images by 43Einhalb