Skip to content
Newsfeed

Jordan Brand introduceert de Air Jordan 4 RM (Restomod)

19 februari 2024 17:01
Jordan Brand introduceert de Air Jordan 4 RM (Restomod)

Nike staat op het punt om een vernieuwde versie van de iconische Air Jordan 4 uit te brengen. Het draait allemaal om de Air Jordan 4 RM, ontworpen om de oorspronkelijke stijl te eren en tegelijkertijd moderne elementen toe te voegen die de voortdurende innovatie van het merk benadrukken.

🎨 Colorway: Black/Light Bone-Dark Grey
#️⃣ Stylecode: FQ7939-001
📅 Release: TBA

Deze Restomod haalt inspiratie uit de kenmerkende tussenzool en de mudguard aan de voorvoet van het silhouet. Daarnaast ondergaat de rest van de sneaker een complete transformatie. Zo zijn de plastic wing eyelets en het gaas verdwenen. In plaats daarvan is een kooi aan de buitenkant geïntroduceerd. Deze begint bij het kwart van de laterale zijde en wikkelt zich daaromheen.

Verder omvat deze restauratie ook een verlaagde hoogte, waarbij de sneaker zich tussen een low en mid bevindt. Ook valt op dat een klassiek Nike Air-logo op de hiel prijkt, terwijl het Jumpan Flight-logo in nylon op de tong verschijnt.

Naar verwachting zijn minstens vier verschillende colorways in de maak. Eén daarvan is de hieronder afgebeelde ‘Black/Light Bone-Dark Grey’. Het kleurenpalet van de sneaker, bestaande uit Cool Grey, Light Bone en Light Smoke Grey, biedt een subtiel maar verfijnd palet. Daarbij is het grootste deel van het bovenwerk in donkere tinten uitgevoerd, terwijl de mudguard en de zool in Light Bone zijn uitgevoerd.

Tot nu lijkt het erop dat de Nike Air Jordan 4 RM tijdens de kerstvakantie van 2024 zal releasen. Bovendien in volledige familiematen. Ontdek wat je nog meer van de AJ4 in 2024 kunt verwachten in “De Air Jordan 4 staat in 2024 centraal”!

Nike Air Jordan 4 RM