Skip to content
Newsfeed

Joe Freshgoods x Vans ‘Everything happens for a reason’

24 juni 2022 15:11
Joe Freshgoods x Vans ‘Everything happens for a reason’

Na meerdere succesvolle samenwerkingen met New Balance, zoals de ‘Outside Clothes‘ en de ‘Inside Voices‘ collectie, is Joe Freshgoods weer terug met een nieuwe collab. Dit keer heeft Freshgoods de handen ineen geslagen met Vans. Buiten een teaser op Instagram heeft zowel JFG als Vans nog niks losgelaten over de release.

In een Instagram Story postte Joe Freshgoods een foto met drie roze schoenendozen. Op de zijkant staat groot de tekst ‘Everything Happens for a Reason’. Dit is dan ook waarschijnlijk de naam van de collab waaraan het duo samenwerkt. Op de bovenkant van de doos staat Joe Freshgoods en Vans branding naast elkaar.

Ook interessant is de kaart die Freshgoods op zijn story zette. Hierop staat branding van Vault by Vans. Dit is een sub-label dat iconische silhouetten uit de archieven van Vans pakt en naar een nieuw niveau tilt doormiddel van materiaal keuze en aandacht voor de kleine details.

Wanneer de Joe Freshgoods x Vans ‘Everything happens for a reason’ collab uitkomt is nog onbekend. Hou dus vooral onze nieuwspagina in de gaten voor verdere updates over deze samenwerking.

Joe Freshgoods x Vans 'Everything happens for a reason
Joe Freshgoods x Vans 'Everything happens for a reason