Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van Jaden Smith’s MSFTSrep x New Balance 0.01

6 oktober 2023 14:33
Officiële beelden van Jaden Smith’s MSFTSrep x New Balance 0.01

Jaden Smith is uitgegroeid tot veel meer dan alleen de zoon van Will Smith. Nu hij zijn acteerwerk op een lager pitje heeft gezet, is hij meer gefocust op zijn interesses binnen fashion en muziek. Samen met New Balance heeft Jaden al meerdere sneakers uitgebracht. Tijdens Coachella 2023 teasde de artiest een nieuwe collab met het sneakermerk uit Boston. Nadat deze eerste beelden zijn verschenen, kunnen we in oktober 2023 een officiële blik werpen op het ontwerp.

In 2020 kwam de eerste collab van de artiest en NB uit. Jaden gaf zijn eigen draai aan het Vision Racer silhouet. De jaren daarna zagen we verschillende uitgaven van de Racer uitkomen, maar sinds 2021 hebben we niet meer veel van Smith gehoord op gebied van sneakers. De stilte is dan nu eindelijk voorbij.

c.syresmith

We kregen een eerste glimp van de nieuwe samenwerking toen Jaden onverwacht op het podium verscheen met het nieuwe ontwerp aan zijn voeten tijdens het optreden van zijn zusje Willow Smith. Op dat moment konden we echter niet veel details van het ontwerp waarnemen.

Tot nu! Bij het bekijken van de officiële beelden wordt duidelijk dat de 0.01 een minimalistische uitstraling heeft die sterk lijkt te zijn geïnspireerd op jaren ’80 New Balance tennisschoenen, zoals de 550 en de recentelijk opnieuw uitgebrachte T500.

Er zijn ook extra details onthuld, zoals het MSFTSrep tekstlogo aan de zijkant van de middenvoet, evenals het ‘0.01’ detail aan de binnenkant van de tong en een inlegzool met een op maat gemaakte print van hiel tot teen.

De Jaden Smith’s MSFTSrep x New Balance 0.01 zal gaan droppen op 12 oktober 2023, blijf op de hoogte van deze release en vele andere via onze releasekalender.

Jaden Smith x New Balance in een tas