Skip to content
Newsfeed

Jack Harlow is de nieuwe New Balance ambassadeur

18 februari 2022 22:00
Jack Harlow is de nieuwe New Balance ambassadeur

New Balance heeft gisteren, 17 Februari 2022, bekend gemaakt dat rapper Jack Harlow hun nieuwste ambassadeur is. Eerder werden bekende namen als: Coco Gauff, Jaden Smith, Kawhi Leonard, Storm Reid, en Sydney McLaughlin ook al aangetrokken als ambassadeur door New Balance. De rapper zal dit jaar zijn opwachting maken in verschillende marketingcampagnes en waarschijnlijk volgt er later dit jaar ook nog een eigen sneaker voor de rapper. Al is dat laatste nog niet officiel bevestigd door New Balance. Wel is bevestigd dat Harlow een nieuw basketbal performance sneaker zal onthullen tijdens de NBA All-Star Celebrity Game op 18 februari in Cleveland, Ohio.

Jack Harlow is een 23-jarige Amerikaanse rapper uit Louisville Kentucky. In 2015 bracht de rapper zijn debuut EP uit genaamd ‘The Handsome Harlow’. Harlow brak echter pas in 2020 echt door bij het grote publiek, door zijn succesvolle single ‘WHAT’S POPPIN’. Deze single bereikte met features van Dababy, Tory Lanez en Lil Wayne, de 2e plaats in de US Billboard Top 100.

De rapper geeft aan dat hij sinds jongs af aan al in New Balance sneakers te vinden is. New Balance modellen uit de 990 serie behoren tot zijn favorieten. Ook de recente samenwerkingen tussen New Balance en Joe Fresh Goods vielen zeer in de smaak bij Jack. Daarnaast is hij ook vaak in het populaire 550 model te spotten.

De rapper gaat een rol spelen in het verbinden van het merk met de basketbal cultuur.

Ben jij ook zo benieuwd welke nieuwe basketbalschoen de rapper zal debuteren? Houd dan onze blog in de gaten. Check ook onze Instagram en Facebook pagina’s voor het allerlaatste nieuws.

Jacl Harlow ambassadeur New Balance