Skip to content
Staff Picks

In de Rainbow Week vieren we Pride vandaag met groene sneakers 💚

24 juni 2021 18:00
In de Rainbow Week vieren we Pride vandaag met groene sneakers 💚

Vandaag staat groen centraal tijdens de Pride Rainbow Week. We vieren dit met de top 5 groene sneakers. Ondertussen zijn de top 5 rode, oranje en gele sneakers al geweest. Heb je dit gemist? Klik dan op de knop hieronder voor alle blogs met betrekking tot de Rainbow Week. Morgen staat er weer een nieuwe kleur te wachten, dus houd onze nieuwspagina goed in de gaten!

Giveaway reminder

Om Pride Month goed te vieren hebben wij van Sneakerjagers een winactie voor jullie. Via Instagram kan je kans maken op de kleurrijke Air Jordan 1 Mid ‘To My First Coach’. Wil je meedoen? Lees hieronder hoe.
1. Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram
2. Like de giveaway post
3. Tag twee vrienden in de reacties en zet jouw US schoenmaat erbij
Om het je nog makkelijker te maken, kan je op de post hieronder klikken en gelijk naar de post op Instagram gaan.

De top 5 groene sneakers voor Pride

Hieronder vind je een lijst met groene kicks die je kan dragen tijdens Pride.

adidas Yeezy Slide ‘Resin’ | FX0494

Verkrijgbaar vanaf €146,- via marktplaatsen zoals Klekt

De adidas Yeezy Slide ‘Resin’ is afgelopen maandag 21 juni nog uitgekomen bij adidas. Zoals eerdere releases raakte deze snel uitverkocht. Niet getreurd, via marktplaatsen is de Yeezy Slide ‘Resin’ nog te verkrijgen.

De slipper heeft een minimalistisch design. Dit komt doordat het in een gietvorm is gemaakt met het EVA-schuim van adidas. Hierdoor is de slipper erg comfortabel en wil je er de hele dag op lopen. De ‘Resin’ kleur is een zacht groene kleur die natuurlijk oogt.

adidas Yeezy slide 'Resin'

adidas Yeezy Slide 'Resin'

FX0494 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ | CZ0774-300

Verkrijgbaar vanaf €246,- via marktplaatsen zoals Klekt

De Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ heeft een lederen bovenwerk. De basis is in het wit, maar wel met een hele lichte groene tint. Op die manier matcht het goed met de groene overlays die zich op het bovenwerk bevinden. De Swoosh en de voering van de schoen is zwart. Op deze sneaker zitten ook verschillende roze details. Deze kleur is te vinden op de veters, maar ook op de branding. De middenzool is wel echt in het wit, terwijl de buitenzool dezelfde groene kleur heeft overgenomen als we op het bovenwerk zien.

groene sneaker Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green'

Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green'

CZ0774-300 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High Zoom ‘Stadium Green’ | CT0978-300

Verkrijgbaar vanaf €117,-

De Air Jordan 1 High Zoom ‘Stadium Green’ is een wat speelsere variant van het AJ1 silhouet zoals wij het kennen. Deze sneaker bezit de comfortabele Zoom-technologie. Dit is een dempingssysteem dat speciaal is ontworpen voor snelheid en wendbaarheid.

Deze colorway heeft groene overlays, met een witte basis. Bij de kraag van de schoen verandert de witte basis naar zwart. De Swoosh is niet op de schoen genaaid, maar uit het witte corduroy gesneden. Zo krijgt de schoen een wat ruigere look.

groene sneaker Air Jordan 1 High Zoom 'Stadium Green'

Air Jordan 1 High Zoom 'Stadium Green'

CT0978-300 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Human Made x adidas Tokio Solar ‘Green’ | FZ0550

Verkrijgbaar vanaf €78,-

De Human Made x adidas Tokio Solar ‘Green’ is een samenwerking met Pharrell Williams’ merk. adidas en Pharrell hebben al een hoop samenwerkingen achter de rug, waaronder deze.

De sneaker heeft een groen bovenwerk. De basis is van mesh met suède elementen. De bekende lederen adidas strepen op de zijkant zijn te vinden in het wit. De adidas branding er naast is in het goud. Boven de kraag van de schoen zit nog een hogere hiel. Zo is de schoen comfortabeler voor je achillespees.

Human made x adidas Tokio Solar 'Green'

Human Made X adidas Tokio Solar 'Green'

FZ0550 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

Disney x adidas Stan Smith ‘Kermit’ | FZ2707

Verkrijgbaar vanaf €110,-

adidas heeft al veel samenwerkingen gehad, waaronder met Disney. De Disney x adidas Stan Smith ‘Kermit’ is deel van een viertal sneakers. Ze hebben twee Stan Smith’s in de stijl van de kikker gemaakt. Een simpele witte en deze met Kermit op het bovenwerk.

Het bovenwerk van deze sneaker is van wit leer. Op het bovenwerk zie je verschillende illustraties van Kermit van The Muppet Show. De heeltab op de achterkant en de branding op de tong zijn in de groene kleur die de kikker draagt. Deze schoen is perfect als je helemaal outside of the box wil gaan!

Disney x adidas Stan Smith 'Kermit'

Disney X adidas Stan Smith 'Kermit'

FZ2707 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Hopelijk zitten er leuke groene sneakers voor jou bij. Enjoy Pride Month 2021!
Wil je meer groene sneakers zien? Klik dan op de knop hieronder.

Volg ons op Instagram en Twitter voor het laatste sneakernieuws.