Skip to content
Newsfeed

In augustus viert Nike SNKRS Day 2022

26 juli 2022 13:55
In augustus viert Nike SNKRS Day 2022

8 augustus staat bij Nike ieder jaar weer volledig in het teken van ‘SNKRS Day’. Op deze speciale dag viert de Swoosh het bestaan van de SNKRS app. Zo droppen er elk jaar weer nieuwe sneakers en worden populaire paren gerestocked. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Voor SNKRS Day 2022 pakt Nike extra uit. Het is namelijk het vijfde jaar op rij dat de feestdag wordt gevierd.

Dus wat kan je op 8 augustus verwachten? Gedurende de dag zullen Will en AZ, bekend van de SNKRS Live, verschillende livestreams hosten. Hierin vind je inspirerende gesprekken vindt en leuke wedstrijden.

Ook worden er ‘City Broadcast’ livestreams georganiseerd in drie belangrijke steden, waarbij er wordt gesproken met sleutelfiguren uit de lokale gemeenschap. De hosts van deze lives zijn ook belangrijke figuren uit de lokale gemeenschap.

Naast livestreams vind je op 8 augustus ook nog eens speciale pre-recorded content. In deze videos wordt er dieper ingegaan op de verhalen van de micro-gemeenschappen uit de drie uitgelichte steden.

Last but not least, SNKRS Day zal uiteraard ook verschillende verrassingen met zich mee brengen. Zorg dus dat je Nike SNKRS app gedownload hebt en je notificaties aanstaan, zodat jij niets gaat missen van deze speciale dag.

Download ook de Sneakerjagers app en blijf up-to-date van het laatste sneaker nieuws.