Skip to content
Upcoming

Hyprints: De 5 coolste non-sneaker items op Sneakerness Amsterdam

23 mei 2018 12:30
Hyprints: De 5 coolste non-sneaker items op Sneakerness Amsterdam

Hyprints biedt de nieuwste trends in mode en sneakers op hoge kwaliteit prints voor u om op te hangen in huis. Waarom je stijl beperking in kleding en sneakers als het ook in kunst kan? Hieronder kun je een blog lezen wat gaat over de 5 coolste non-sneakers items op Sneakerness Amsterdam. Vergeet niet een kijkje te nemen op de website van Hyprints. Veel leesplezier!


De 5 coolste non-sneaker items op Sneakerness Amsterdam

Tijdens het weekend van 19 en 20 mei was de Kromhouthal in Amsterdam Noord omgetoverd tot een walhalla voor sneakerfreaks. Voor de tweede keer was Hyprints aanwezig met een tafel om een selectie van 14 verschillende sneaker art prints te verkopen. Tussen de hijskranen en stalen constructies, was de 3.500 m² industriele hal tot de nok gevuld met sneakers en randzaken waar een verzamelaars hart sneller van gaat kloppen. En terwijl ik dagen zou kunnen praten over de meest exclusieve, meest dure, meest geweldige sneakers die daar te vinden waren (ja ik heb het over jou Nike Air Max 1 SP ”Berlin” Friends & Family), doe ik nu iets anders. Daarom schrijf ik over de 5 coolste non-sneaker – maar sneaker gerelateerde – items op Sneakerness Amsterdam.

1. De kleine sneaker kunstwerkjes van Artwars

Kunstenaar Eloy Guerra Navarro uit Spanje maakt deze geweldige kleine kunstwerkjes. Met een ontzettend goed oog voor detail en een vaste hand, creëert Eloy de meest gedetailleerde 3D sneaker sculpturen uit karton, glas en ander materiaal. Zijn werk trok een heleboel aandacht bij de Art Wall in het midden van de hal, omdat Eloy de enige was die deze unieke kunstwerken aanbood. Neem een kijkje op zijn website of Instagram pagina voor meer foto’s en producten.

2. Deze custom Adidas ZX-500 rollschaats van Sir-Jo Customs

Ik was in de mogelijkheid om Sir-Jo Customs het hele weekend aan het werk te zien, aangezien zijn tafel naast die van mij zat. Te vaak werd de aandacht van geïnteresseerden aan mijn tafel weg getrokken door mijn buurman en dat kwam vooral door deze schoonheid. Sir-Jo heeft een Adidas ZX-500 en een onderkant van een rolschaats samengevoegd en daar hand geschilderde details aan toegevoegd, om dit prachtige werk te kunnen maken. Bekijk zijn website of Instagram pagina voor meer foto’s en customs.

3. Sneaker displays van Sneaker Displays

Een bekend gezicht op Nederlandse sneaker conventions – aangezien ze er al op aardig wat zijn geweest – is Sneaker Displays. Sneaker Displays is een Nederlands bedrijf die grote plastic displays maken om je grootste grails in ten toon te stellen. Plak er wat custom stickers op en je setup is compleet! Sneakers zijn kunstwerken en deze displays zijn één van de tofste manieren om jou verzameling in te showcasen. Ga naar hun Instagram pagina om toffe voorbeelden te zien!

4. De kermis-klauw-kraan-achtige-sneaker-machine van Presented By

Oke, deze past misschien niet helemaal goed in het lijstje, maar ik kon het niet weerstaan om het te delen. Presented By was vertegenwoordigd met een grote stand naast de ingang van Sneakerness. Bezoekers kregen de kans om hun geluk te testen met deze sneaker arcade machine. Diegene die het lukte om de sleutel precies goed te krijgen, gingen naar huis met een gratis paar kicks! Voor welke zou jij zijn gegaan?

5. Sneaker art van Hyprints

Een klein beetje schaamteloze zelfpromotie! Just kidding. Ik zou graag nog even de mogelijkheid willen nemen om de ervaringen met Hyprints op Sneakerness Amsterdam te delen. Het was de tweede keer dat wij aanwezig waren op een sneaker convention en we hebben het wederom geweldig gehad! 5 nieuwe prints waren toegevoegd aan de line-up, waardoor er in totaal 14 prints te koop waren. Zaterdag begon met een ontzettend grote groep mensen, die al lang voordat de deuren open gingen zich verzamelden voor diezelfde deuren. Helaas vetrokken ze ongeveer net zo snel als dat ze kwamen, waardoor het vanaf een uur of 3 al heel erg rustig was. Zondag ging het er heel anders aan toe. De zon scheen lekker en het leek dat er meer mensen op de been waren. Van sneaker-moeders tot hypebeasts, van sneaker-koppels tot old school verzamelaars, we hebben het allemaal langs de tafel zien passeren. De overvloed aan sneakers, de randactiviteiten die Sneakerness had georganiseerd in combinatie met de bijzaken die te doen en te koop waren maakte het weekend een groot succes! Oh and by the way, de nieuwe prints zijn nu te koop online.