Skip to content
Brand

Hoge kortingen op verschillende Nike Air Max Plus silhouetten bij Foot Locker

29 februari 2024 17:50
Hoge kortingen op verschillende Nike Air Max Plus silhouetten bij Foot Locker

Home of TN! Zo omschrijft Foot Locker hun brede assortiment Nike Air Max TN silhouetten. De winkel biedt een ruime selectie van de populairste colorways van de Nike Air Max Plus, evenals vele exclusieve stijlen. Het silhouet van de Air Max TN, ook bekend als Tuned Air, is een tijdloos Air Max-klassieker en bestseller. Het robuuste ontwerp met dynamische lijnen op het bovenwerk en comfortabele demping is geliefd bij velen. Sommige van de TN-modellen zijn momenteel verkrijgbaar met aanzienlijke kortingen bij Foot Locker.

Dus als je je nieuwe paar nu in de uitverkoop wilt scoren, klik dan op de knop om direct naar de TN sale bij Foot Locker te gaan, of blijf op de hoogte en bekijk onze selectie van de beste deals.

Nike Air Max Plus

Laten we beginnen met het vertrouwde silhouet van de Nike Air Max Plus: De Tuned Air 1 valt op door zijn grove zool, de kleine Swoosh en de TPU-elementen op het bovenwerk. De TN-branding is ook hier speciaal. Als je meer wilt weten over de connectie tussen walvissen en palmbomen met de Nike TN, of als je nog andere vragen hebt over deze schoen, dan ben je bij onze Sneaker News over de Air Max Plus aan het juiste adres.

In de Foot Locker sale kun je momenteel hoge kortingen krijgen op Nike TN 1 modellen. Klik op de knop van je favoriet om het aanbod zelf te bekijken.

Nog steeds niets toegevoegd aan je collectie? Foot Locker heeft ook tal van nieuwe kleurencombinaties voor de Nike TN die je absoluut niet wilt missen.


Nike Air Tuned Terrascape en Utility

In de loop der jaren heeft de Tuned Air silhouet verschillende nieuwe versies gekregen. Twee van de recentste zijn de versies Terrascape en Utility.

Het klassieke TN silhouet heeft een make-over gekregen met het Terrascape ontwerp en maakt deel uit van Nike’s Move To Zero project. Het bovenwerk is gemaakt van gerecycled materiaal en de middenzool is gemaakt van Nike’s duurzame Crater Foam. De meest opvallende kenmerken van dit ontwerp zijn de overlays van hard plastic en de hielkap. De neus is grotendeels gemaakt van synthetisch leer.

De utility versie van de Tuned Air heeft een moderne look die goed past bij de huidige outdoortrend. Het ontwerp heeft dynamische overlays en het bovenwerk is gemaakt van mesh. Er is ook een mudguard van robuust suède en de Utility-versie heeft veters verspreid over het bovenwerk.

Nike TN 3

De Air Max Plus heeft niet alleen veel namen, maar ook veel verschillende versies. Is de Tuned Air 3 versie misschien meer iets voor jou? Dan vind je bij Foot Locker ook hiervan een paar colorways in de uitverkoop.


Hier kun je het hele Nike TN assortiment bij Foot Locker bekijken, zowel de stijlen in de sale als de nieuwste trend colorways, door op de button hieronder te klikken.

Als je geïnteresseerd bent in meer sneaker en streetwear sales en acties, is onze Sneakerjagers Sale Guide een handige plek om naartoe te gaan. Daar vind je een overzicht van vele sale acties en goede sneaker deals van de topmerken en winkels.

Ook op Instagram houden we je op de hoogte, of het nu gaat om sales of releases, maar ook om shock drops, restocks, spannend nieuws en nog veel meer.