Skip to content
Watch

Hoe werkt StockX?

12 februari 2021 10:00
Hoe werkt StockX?

Welkom bij de StockX Experience! Ben je nieuwsgierig wat StockX precies is en hoe het in zijn werk gaat? Wil je weten hoe je iets koopt of verkoopt op StockX? Dan is deze serie iets voor jou!

In deze vierdelige miniserie gaan we het hebben over alle aspecten van StockX.Welkom bij de StockX Experience!Ben je nieuwsgierig wat StockX precies is en hoe het in zijn werk gaat? Wil je weten hoe je iets koopt of verkoopt op StockX? Dan is deze serie iets voor jou! In deze vierdelige miniserie gaan we het hebben over alle aspecten van StockX.

Voor veel mensen gaat er bij de term ‘StockX’ niet gelijk een belletje rinkelen, echter is StockX een heel handig platform om te gebruiken! StockX is ’s werelds eerste koop/verkoop marktplaats voor exclusieve sneakers, kleding en accessoires. Kopers kunnen een bod plaatsen op bijvoorbeeld een sneaker, en verkopers kunnen een vraagprijs plaatsen. Wanneer een bieding en een vraagprijs matchen, ontstaat er een transactie via StockX. De verkoper stuurt zijn product op naar StockX en de koper maakt geld over naar StockX. StockX controleert of het product authentiek is.

Mats legt het uit in deze video. Bekijk deel 1 hieronder!

Dus hopelijk begrijp je nu wat StockX is. Blijf kijken voor de volgende drie delen in de serie waar we dieper ingaan op kopen, verkopen en meer!

Bekijk onze andere video’s hier, en vergeet niet om altijd onze releasekalender in de gaten te houden om nooit de nieuwste releases te missen!