Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de adidas Centennial

2 december 2022 16:43
Hoe style ik de adidas Centennial

De adidas Centennial maakt een comeback. Het klassieke silhouet werd in 1985 gereleased en was vooral op het basketbalveld te zien. Nu, zo’n 35 jaar na zijn release, maakt de sneaker zijn comeback en keert de Centennial terug in verschillende colorways. In deze blog geven we jou inspiratie tips over hoe je de adidas Centennial het beste kunt stijlen.

adidas Centennial

adidas Centennial 85 Low
Foto’s Sneakerjagers
adidas Centennial 85 Low

De adidas Centennial heeft een retro silhouet. De sneaker heeft een lage fit en combineert de materialen suède en leer. Het model werd origineel in 1985 als hoge variant gereleased en heeft in de loop der jaren een lage fit ontvangen. De vernieuwde variant van de adidas Centennial 85 gebruikt duurzame materialen.

adidas Centennial 85 Low
adidas Centennial 85 Low

Het model heeft een leren upper. De mudguard is van suède en heeft een lichtgrijze kleur, deze geeft de sneaker een retro look. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen gezet. Het adidas Trefoil logo is op de hiel gezet en verschijnt op de tong. De gewatteerde kraag geeft de sneaker comfort. De vergeelde middenzool maakt de retro uitstraling compleet.

In deze ‘Hoe style ik de’ laten we zien hoe je de adidas Centennial het beste kunt combineren in verschillende outfits.

Denim jeans

De retro uitstraling van de adidas Centennial gaat goed met een denim jeans. Ga voor een jeans met een relaxed fit en laat de broekspijpen iets over de sneakers vallen. Dit geeft jouw outfit een nonchalante uitstraling. Of je nu gaat voor een cargo jeans of een classic Levi’s 501, met deze jeans zit je goed.

Levi’s 501

Levi's 501 jeans
Freshcotton
Levi's 501 jeans

De Levi’s 501 jeans is een van de meest iconische denim jeans. Het model heeft een relaxed fit, die goed gaat met een hoop verschillende outfits. Deze variant heeft een lichte wassing en kleurt lichtblauw. Op de heup is het leren Levi’s embleem geplaatst. Het rode Levi’s label verschijnt op de broekzak.

CLOT cargo broek

CLOT cargobroek
Asphaltgold
CLOT cargobroek

De CLOT cargo broek heeft een stoere uitstraling. De broek kleurt diepgroen en heeft op de voor- en achterzijde meerdere zakken. Het CLOT logo is op de heup in het rood gezet. De cargo is met de trekkoorden bij de enkels te verstellen.

Carhartt WIP Newel Pant Black Stone Washed

Carhartt WIP Newel Pant Black Stone Washed
Freshcotton
Carhartt WIP Newel Pant Black Stone Washed

De Carhartt WIP Newel broek heeft een donkere wassing en kleurt zwart. De broek heeft een relaxed fit en matched goed met de look van de adidas Centennial. Op de heup is het Carhartt WIP logo geplaatst. De jeans is van stevig denim.

Relaxed sweatshirt

Combineer jouw denim jeans met een relaxed sweatshirt. Of je nu gaat voor een basic sweater met een effen print, of juist voor een opvallend design gaat, met een sweatshirt of hoodie zit je altijd goed.

adidas Adicolor Contempo hoodie

adidas Adicolor Contempo hoodie
adidas
adidas Adicolor Contempo hoodie

De adidas Adicolor Contempo hoodie heeft een diepgroene kleur. Het item heeft een relaxed fit en is voorzien van een capuchon. Op de borst is het adidas Trefoil logo in het klein geplaatst. Combineer deze hoodie met de groene colorway van de adidas Centennial.

Tommy Jeans Varsity Sweatshirt

Tommy Jeans Varsity Sweater Ancient White
Freshcotton
Tommy Jeans Varsity Sweater Ancient White

De Tommy Jeans Varsity sweater heeft een vintage look. De trui kleurt wit en heeft een donkerblauwe print op de voorzijde. Hier is het Tommy Jeans logo in de trui gebreid, met de tekst ‘Varsity Champs’. De trui heeft een losvallende fit en is goed te combineren met een relaxed jeans.

OLAF Campus Crewneck Heather Grey

Campus Crewneck Heather Grey
Freshcotton
Campus Crewneck Heather Grey

De Campus Crewneck Heather heeft een grijze colorway. Het item heeft een opvallende print op de achterzijde, deze kleurt fel oranje. Op de voorzijde is het OLAF logo in dezelfde oranje kleur gezet. Het sweatshirt heeft een relaxte fit en is in verschillende outfits te combineren.

Puffer jacket

Maak de outfit compleet met een puffer jacket. Een puffer jas is een musthave voor het komende winterseizoen. Ga voor een classic Nuptse jas van The North Face en combineer eindeloos met je outfits. Een retro puffer jack past goed bij het DNA van de adidas Centennial.

Daily Paper Eward Jacket

DAILY PAPER EWARD JACKET
Asphaltgold
DAILY PAPER EWARD JACKET


Het Daily Paper Eward jacket heeft een retro uitstraling en kleurt olijfgroen. De jas heeft het Daily Paper logo op de borst gestitched. De elastische banden bij de mouwen en heup zorgen ervoor dat het jack zijn vorm behoudt. Het Eward jack is voorzien van een ritssluiting.

Banlieue Notre Temps Varsity Jacket

Banlieue Notre Temps Varsity Jacket
Freshcotton
Banlieue Notre Temps Varsity Jacket

Het Notre Temps Varsity jacket van Banlieue heeft een opvallend design. Het jack kleurt turquoise en heeft oranje patches op de rug. Op de voorzijde zijn twee patches met het logo van Banlieue gezet. De elastische banden bij de heup en mouwen houden het jack op zijn plaats.

The North Face Nuptse Jacket Gardenia

The North Face Nuptse Jacket Gardenia
Freshcotton
The North Face Nuptse Jacket Gardenia

Het Nuptse jack van The North Face viert in 2022 zijn 30-jarige bestaan. Het jack is dik gevoerd en heeft een puffy look. De jas kleurt off-white met beige en is van fleece. Het jack is voorzien van zakken en heeft een opstaande kraag. Op de voor- en achterzijde is het TNF logo geplaatst.

Accessoires

Maak jouw outfit compleet met de volgende accessoires. Kies voor een warme muts of ga voor een tasje die ook tijdens het festivalseizoen goed te gebruiken is.

Patta Ribbed Knitted Beanie (Evening Blue)
Patta
adidas WAIST BAG
adidas

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de adidas Centennial. Bekijk de verschillende adidas Centennial colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.