Skip to content
Upcoming

Het Nike SB Blazer Mid Edge ‘Hack Pack’ dropt op 20 maart

11 maart 2020 13:11
Het Nike SB Blazer Mid Edge ‘Hack Pack’ dropt op 20 maart
Beluister dit artikel

Een tijdje geleden is bekend gemaakt dat Nike SB met het nieuwe Nike SB Hack Pack komt. Kort daarna zijn er twee nieuwe colorways verschenen op de Nike SB Blazer Hack Pack. Nu is er eindelijk een releasedatum bekend van dit Nike SB Blazer Mid Edge ‘Hack Pack’. In dit pack zitten twee verschillende colorways die er ontzettend strak uitzien!

Nike SB Blazer Mid Edge ‘Hack Pack’ | Closer Look

De sneakers hebben beide een verschillende colorway gekregen. De upper van de eerste colorway is denim geworden. Over deze denim upper zijn donkerblauwe lagen geplaatst. Daarnaast is de tong denim en donkerblauw van kleur en heeft de Swoosh een beige kleur gekregen. De tweede colorway heeft wat meer kleuren gekregen. De upper van deze tweede colorway is wit, met daaroverheen beige en groene details. De Swoosh beschikt over een turquoise kleur. Als finishing touch zitten er ook nog een paar feloranje details op de sneaker, zoals op de tong en onder de veters. Er zit nog een belangrijk detail in de sneakers. Want wat zij namelijk beide gemeen hebben is de Swoosh aan de buitenkant. De Swoosh heeft een apart effect gekregen, het lijkt er namelijk op alsof deze eruit is getrokken en dat de stiksels nog in de schoen zijn blijven hangen. De Swoosh aan de binnenkant van de sneaker is ‘normaal’ gebleven.

Het Nike SB Blazer Hack Pack zal releasen op vrijdag 20 maart om 9:00 op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 100,-. Voor de laatste sneakerreleases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Voor leuke content kun je ook een kijkje nemen op ons TikTok account: sneakerjagers!

Nike SB Blazer Mid Edge 'Hack Pack-Blue'

CI3833-401 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike SB Blazer Mid Edge 'Hack Pack White'

CI3833-101 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike