Skip to content
Upcoming

Het Nike Air Force 1 Tear-Away pack dropt binnenkort ✂️

14 mei 2021 14:00
Het Nike Air Force 1 Tear-Away pack dropt binnenkort ✂️

Binnenkort releast Nike twee nieuwe colorways op het Air Force 1 Tear-Away design. In 2020 releasde Nike de eerste Air Force 1 met deze bijzondere techniek. Op het eerste gezicht lijken de sneakers helemaal wit te zijn, maar deze bovenste laag kun je er af halen. Hieronder zijn verschillende kleuren te vinden, bekijk welke dit zijn in dit blog.

Tear-Away effect

Het Tear-Away effect bestaat uit verschillende lagen op de sneaker, die op elkaar zijn bevestigd. De bovenste, zachte laag kan worden verwijderd waardoor de onderste laag zichtbaar wordt. Op de sneaker staat bijvoorbeeld ‘TEAR HERE’ en een afbeelding van een schaar afgebeeld, om aan te geven dat dit de bedoeling is.

Force 1 Tear-Away
Force 1 Tear-Away
Images by Nike

Er zijn meerdere manieren om de bovenste laag te verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld met een schaar, je vingers, een schuurspons of met een pincet. Daarnaast kun je helemaal zelf bepalen welke delen je verwijdert en of je de witte laag helemaal of deels weghaalt. In het filmpje hieronder zie je hoe de witte laag wordt verwijderd op de AF1 Tear-Away van 2020.

@brkicks

What do you think of this tear-away Nike Air Force 1 Low? ✂️ @nitrolicious #sneakers

♬ original sound – B/R Kicks

Air Force 1 Tear-Away ‘Texture Reveal’

In mei 2021 droppen twee verschillende colorways op de AF1 Tear-Away. De ‘Texture Reveal’ bevat verschillende bruintinten en een variatie van materialen. Wanneer je de witte laag verwijdert op de verschillende delen, zie je dat de upper voornamelijk bestaat uit gewoven materialen. Het donkerbruine gedeelte is grof gewoven, terwijl bijvoorbeeld het beige deel fijner is gewoven. De lichtroze swooshes aan de zijkanten, zijn gemaakt van leer.

Nike air force 1 Tear-Away
Force 1 Tear-Away
Images by Nike

Air Force 1 Tear-Away ‘Pastel Reveal’

Onder de witte laag van de Air Force 1 Tear-Away ‘Pastel Reveal’ zitten andere materialen dan die van de bruine sneaker hierboven. Zo zijn er glanzende lakleren delen te zien, maar ook zacht lederen delen op bijvoorbeeld de swoosh en zelfs suède rondom de hiel. Ook verschilt het kleurgebruik: op deze variant bevinden zich verschillende kleuren zoals, lichtgroen, oranje en roze.

DJ6901-600
DJ6901-600
Images by Nike

Welke variant je ook van het Nike Air Force 1 Tear-Away pack kiest, je kunt beide sneakers eigen maken door zelf te bepalen welke witte delen je weghaalt. De schoenen releasen op 15 mei 2021 om 9:00 uur vanaf €110. Bekijk de Releasekalender om te zien bij welke retailers je een paar kunt krijgen. Download ook de Sneakerjagers App, zodat je altijd een melding krijgt wanneer een nieuwe sneaker dropt!

Nike Air Force 1 Tear-Away 'Texture Reveal'

DJ9941-244 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Tear-Away 'Pastel Reveal'

DJ6901-600 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

DJ9941-244
nike air force
Images by Asphaltgold
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date