Skip to content
Upcoming

Het nieuwe Nike Air Max 2090 model krijgt een ‘Lava Glow’ colorway

16 maart 2020 21:50
Het nieuwe Nike Air Max 2090 model krijgt een ‘Lava Glow’ colorway

Ladies opgelet! Dit jaar bestaat de welbekende klassieker van Nike dertig jaar en dan hebben we het natuurlijk over de Nike Air Max 90. De sneaker is dit jaar al in ontzettend veel verschillende soorten colorways verschenen. Zo is Nike de afgelopen tijd bezig geweest met het ontwerpen van een nieuw model, namelijk de Nike Air Max 2090. Het is dan ook bijna Air Max Day, op deze dag zal Nike met verschillende releases komen om dit dertig jarig bestaan te vieren.

Op 26 maart is het Air Max Day 2020 en dat betekent dat het bekendste model van Nike dertig jaar bestaat. De sneaker is dan dertig jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht. Om dit te vieren heeft Nike dit jaar al heel wat nieuwe varianten ontworpen op de sneaker. Zo is een tijdje terug de Nike Air Max 90 FlyEase op de markt gebracht en is er bekend gemaakt dat er een nieuw model komt, genaamd Nike Air Max 2090.

Nike Air Max 2090 WMNS ‘Flash Crimson | Closer Look

Het Nike Air Max 2090 model heeft duidelijk als basis het Air Max 90 model. Toch zijn er een aantal details aan toegevoegd, zo is de air-unit groter gemaakt om de hele dag comfort te bieden tijdens het lopen en is de Swoosh voor het eerst bijgesneden. Ook het klassieke heel-logo van de Air Max 90 is terug te vinden op deze nieuwe variant, alleen wel in een nieuw jasje.

Deze te gekke colorway van de sneaker bestaat uit de kleuren ‘Lava Glow’, zwart en ‘Flash Crimson’. De kleurencombinatie doet een beetje denken aan de kleur ‘Infrared’ die op de allereerste Nike Air Max 90 zat. Het bovenwerk is gekleed in de roze tinten ‘Lava Glow’ en ‘Flash Crimson’. Het teenprofiel en de air-unit heeft een doorzichtige grijze kleur gekregen. Op het bovenwerk van de sneaker is de zwarte Swoosh terug te vinden.

Deze nieuwste Nike Air Max 2090 zal droppen op Air Max Day, namelijk 26 maart. De sneaker zal verkrijgbaar zijn via Nike.com voor €140. Ben jij benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en sinds kort zijn wij ook actief op TikTok! Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke colorway.

Nike Air Max 2090 'Flash Crimson'

CT7698-600 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike