Skip to content
Newsfeed

Het Kasina x Nike Air Max 1 pack wordt binnenkort verwacht

23 mei 2022 14:22
Het Kasina x Nike Air Max 1 pack wordt binnenkort verwacht

Eerder deze maand verschenen er al beelden van een mogelijke samenwerking tussen Kasina en Nike. De collab is bevestigd en er komt zelfs een pack uit. In het ‘Made To Be Together’ pack zitten twee colorways van de Nike Air Max 1, ieder met een uniek uiterlijk. De release van dit pack wordt in juni verwacht.

De kleurrijke colorway heeft een bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. Zo is de toebox gemaakt van leer in een bordeauxrode kleur, maar is het voorste deel van de mudguard suède. De suède neus is in het oranje en heeft op de kleine geborduurde Swoosh een bloemetje. De overlay onder de veters is ook gemaakt van suède, maar deze is donkerblauw.

Op het zijpaneel wordt gebruik gemaakt van harig materiaal. Deze is blauw, en het overige gedeelte van de mudguard bordeauxrood. De kraag is ook gemaakt van suède en is in het wit. Op de heeltab wordt gebruik gemaakt van leer en een donkerblauwe kleur.

De andere colorway uit dit pack is wat meer alledaags. De toebox van dit paar is in het blauw en de rest van de elementen bestaan uit verschillende grijze tinten. De Swoosh is op beide paartjes wit aan de buitenzijde en dezelfde kleur als de toebox aan de binnenzijde.

Het Kasina x Nike Air Max 1 ‘Made To Be Together’ pack wordt op woensdag 8 juni verwacht op de SNKRS app. Bekijk de beelden van de sneakers hieronder.

Kasina x Nike Air Max 1
Kasina x Nike Air Max 1
Kasina x Nike Air Max 1