Skip to content
Upcoming

He’s back! Nike kondigt nieuwste Air Cross Trainer 3 aan

14 april 2020 13:02
He’s back! Nike kondigt nieuwste Air Cross Trainer 3 aan

Runner shoes en ‘dad’ sneakers zijn niet meer weg te denken tegenwoordig en zijn nog nooit zo populair geweest als dat ze nu zijn. Nu is het dus de perfecte timing om een oude klassieker uit de kast te halen, de Nike Air Cross Trainer 3 in een lager variant. De sneaker maakte zijn debuut 30 jaar geleden in 1990, en is nu terug in een nieuw jasje maar toch met de onvergetelijke kenmerken van de ‘original’. Er is nog geen releasedatum vrijgegeven, maar Nike heeft bevestigd dat je hem in de lente kan verwachten in twee colorways.

Het begon allemaal in de jaren 80, fitness werd groter en meer mensen participeerde. Daardoor bedacht Nike de crosstrainer. Ze brachten gelijk een hele reeks aan gedurfde, industriebepalende ontwerpen die werden gedragen in de sportschool, op de renbaan en op de grasmat. Dit keer verlengt hij de kenmerken van de Air Trainer SC High, maar toch heeft hij zijn eigen uiterlijk.

Nike Air Cross Trainer 3 | CJ8172-101

De sneaker heeft een gedefinieerde subtiel kleuren keuze die op de sneaker is gevestigd. Die is door kleuraccenten op de tong en tussenzool aangedikt.Allemaal geïnspireerd op de klassieke sneaker uit de jaren ’90. Hij heeft nu een meer technische uitstraling die nu meer geschikt is voor het dagelijkse gebruik. Hij komt in een wat lichtere kleur blauw en een donkere blauwe kleur.

Release info

Er is helaas nog geen releasedatum vrijgegeven maar die zal snel volgen, Nike heeft bevestigd dat ze in de lente uit zullen komen. Je kan ze dan vinden op Nike en Nike retailers vanaf 130,- euro. Meer informatie zal snel volgen. Houd de releasekalender daarom in de gaten! Daar vind je alle sneaker releases en informatie, zo ben je altijd up to date. Vind hieronder nog wat foto’s van de twee colorways.

Nike Air Cross Trainer 3 Low 'Neptune Green'

CJ8172-101 · Prijs vanaf €152,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
Images by: Nike