Skip to content
Upcoming

Hender Scheme en adidas komen met twee nieuwe ZX4000 4D colorways

20 juni 2019 16:08
Hender Scheme en adidas komen met twee nieuwe ZX4000 4D colorways

Het bedrijf Hender Scheme en de grootmacht adidas hebben hun handen weer in een geslagen om weer een prachtig concept te creëeren. Dit betekend dat het inmiddels alweer de vierde samenwerking is tussen de twee en wat zal het ons weer veel moois beloven. Ditmaal hebben ze gekozen voor het silhouet van de adidas Originals ZX4000 4D.

Hender Scheme is een Japans bedrijf dat bekend staat om de natuurlijke looks die zij bij producten aanbrengen. Zo hebben zij al van verschillende sneakers en accessoires een eigen ontwerp gemaakt die geheel uit lederen stoffen bestaan. Naast adidas hebben zij dit al bij meerdere merken gedaan en die worden ook voor veel geld aangeboden op het internet. Wie weet wat met deze twee paartjes allemaal gaat gebeuren.

De details

Zoals je vaak bij dit soort samenwerkingen ziet, is dat ze één paartje creëren dat wat meer opvalt en één paartje dat wat rustiger oogt. Van de eerste sneaker heeft de basis van de upper een witte kleur. Daarnaast zijn er op de upper verschillende lederen overlays geplaatst in een beige kleur, en een zwarte overlay gemaakt van een zacht suède stof. Op de zijkant van de sneaker zijn grijze adidas strepen geplaatst. Tevens zijn de eyestay en de tonglap van beige leren materialen gemaakt met rode accenten erin. Boven op de tonglap bevindt zich een adidas Originals logo, gecreëerd door gaatjes in het leer te plaatsen. Ten slotte heeft de sneaker de bekende Aero Green 4D midsole.

De tweede sneaker oogt veel anders. Ten eerste is de upper geheel bedekt met een zwarte kleur. Het materiaal die over de upper geplaatst is, is een mix van zacht suède en een stevig synthetische stof. Daarnaast zijn de tonglap en de vaste lacelock gemaakt van een beige lederen stof. Ten slotte heeft de sneaker, net zoals de eerste, natuurlijk de Aero Green 4D midsole.

Deze twee paartjes komen aankomende zaterdag 22 juni uit. De kostprijs van beide sneakers gaat €349,- bedragen. Wil jij een van deze paartjes, of wil je ze zelfs allebei, binnen jou collectie hebben. Check dan snel even onze releaskalender en zorg dat jij de eigenaar wordt van deze beauty’s.


Hender Scheme X adidas Originals ZX4000 4D

F36048 · Prijs vanaf €433,-

Naar alle aanbieders
adidas Consortium ZX 4000 4D x Hender Scheme

Hender Scheme X adidas Originals ZX4000 4D 'Black'

F36147 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders
adidas Consortium ZX 4000 4D x Hender Scheme
Images by: Sneakersnstuff