Skip to content
Upcoming

Have A Good Time x Reebok Aztrek

1 april 2019 15:39
Have A Good Time x Reebok Aztrek

Het Japanse merk ‘Have A Good Time’ is al een keer een samenwerking aangegaan met adidas Originals voor de summer/spring collectie 2019. Nu komt Have A Good Time weer terug met Reebok, om samen een speciale versie te maken van de Aztrek sneaker.

De details

De upper van de sneaker heeft een combinatie van leer, mesh en suède, dit geeft de sneaker diepte. Een combinatie van licht grijs en wit word gebruikt voor de upper, met kleine rode accenten. Deze accenten zijn te vinden op de tong en de zijkant van de upper. Op de tong van de sneaker staat groot het logo van Have A Good Time. Aan de zijkant van de sneaker staat op de rechter schoen het logo van Reebok in het rood en op de linker schoen staat ‘Have A Good Time’ in het rood. De midsole heeft een combinatie van wit en zwart en geeft zo een mooie scheiding aan de sneaker.

Deze Reebok Aztrek komt uit op vrijdag 12 april op Asphaltgold.de en andere retailers voor €119,-. Wil jij deze release niet missen? Houd onze releasekalender in gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Have A Good Time x Reebok Aztrek

have a good time X Reebok Aztrek 'Cold Grey'

DV6436 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Images by: Asphaltgold