Skip to content
Upcoming

Gucci x NY Yankees Rhyton Sneaker

13 februari 2019 10:16
Gucci x NY Yankees Rhyton Sneaker

Gucci heeft opnieuw een collab uitgebracht samen met NY Yankees. De Rhyton sneaker draagt het welbekende NY Yankees logo op de zijkant van de sneaker.

Na de samenwerking tussen Gucci en LA Angels, heeft Gucci besloten om de samenwerking met grote teams uit de Major League Baseball voort te zetten. Eerder heeft Gucci kleding en accessoires uitgebracht in samenwerking met NY Yankees. Zij hebben ervoor gekozen om, net als bij de samenwerking met LA Angels, het logo van NY Yankees op de zijkant van de Rhyton sneaker te plaatsen. Gucci heeft het logo groot in het midden geplaatst aan de buitenkant van deze sneaker.

De sneaker is beschikbaar in de kleuren wit en blauw. Op de witte sneaker is het NY Yankees logo zwart gekleurd en op de blauwe sneaker is het NY Yankees logo wit van kleur.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Rhyton sneaker with NY Yankees print

Prijs: €790
Colorway: White

Gucci NY Yankees
Afbeelding: Gucci

Gucci Rhyton sneaker with NY Yankees print

Prijs: €790
Colorway: Blue

Gucci NY Yankees
Afbeelding: Gucci