Skip to content
Newsfeed

Goedkope on trend Nike Air Force colorways bij Asphaltgold

8 november 2022 14:53
Goedkope on trend Nike Air Force colorways bij Asphaltgold

We hoeven je inmiddels niet meer te vertellen dat de Nike Air Force 1, één van de populairste sneakers ooit is, een echte sneaker legende! Daarom zien we zelden de trendy looks van het silhouet in de uitverkoop. Asphaltgold biedt nu enkele speciale Air Force ontwerpen aan tegen een goedkopere prijs.

Inbegrepen in de verkoop: de klassieke Air Force 1 in diverse kleuren, de Mid en Sculp versie met hogere kraag – perfect voor de winter, enkele Anniversary Editions AF1, de duurzame Crater en Next Nature varianten, de populaire Air Force Shadow en nog veel meer!

Wees er vooral snel bij Veel van de AF1’s zijn slechts beschikbaar in een paar maten. Klik op de knop hieronder om een idee te krijgen van het aanbod.

In 2022 waren er enkele speciale nieuwe colorways en modellen van het silhouet ter ere van de 40e verjaardag. Plus enkele promoties van Nike, nieuwe by You-opties en nog veel meer! Bekijk ons sneaker nieuws voor meer info. Klik op de button hieronder om direct naar alle Nike Air Force in de sale bij Asphaltgold te gaan.