Skip to content
Newsfeed

GOAT sluit een partnerschap met Paris Saint-Germain

15 april 2022 13:53
GOAT sluit een partnerschap met Paris Saint-Germain

GOAT en Franse voetbalclub Paris Saint-Germain sluiten een partnerschap voor meerdere jaren. Het logo van de sneaker en mode marktplaats zal op de mouw van het voetbalshirt komen te staan. Daarnaast zullen de twee merken GOAT’s platform promoten aan een nieuwe generatie van voetbal en mode fans over de hele wereld.

GOAT zal eerst tot het eind van het seizoen beginnen als Official Partner van de club. Het logo van GOAT zal op alle voetbalkit’s komen te staan, waaronder op het training kit, het warming-up kit en op andere matching items.

Innovatie is een belangrijk punt voor beide merken en streven ernaar om elkaar hierin te helpen. Samen zullen ze nieuwe en unieke samenwerkingen starten en elkaar versterken met het verminderen van hun Co2-voetprint.

“We are delighted to welcome GOAT into the Paris Saint-Germain family with this partnership that will see them join the exclusive roster of club partners present on our iconic jerseys. GOAT is a perfect fit for the club and further supports our position as a leading global sports and lifestyle icon for fans all over the world.”

Marc Armstrong, Chief Partnerships Officer at Paris Saint-Germain

Het logo van GOAT zal het volgende seizoen op de shirts van het PSG team verschijnen. GOAT’s logo zal ook rondom het stadion te zien zijn. Bekijk de beelden van de eerste mock-ups hieronder.

GOAT x PSG
GOAT x PSG