Skip to content
Watch

Full Crate – The Turnover Episode 42

23 april 2022 16:00

Deze week hebben we niemand minder dan Full Crate in de show. De Armeens Nederlandse Deejay en producer kwam over vanuit Los Angeles en heeft de set van deze week verzorgt. De aflevering staat nu online op onze Mixcloud pagina en is hierboven te bekijken. Op onze Mixcloud pagina staan ook alle eerdere afleveringen en zijn gemakkelijk te beluisteren via je telefoon.

Full Crate

Full Crate verhuisde op 13-jarige leeftijd met zijn Armeense ouders vanuit Armenië naar Nederland. Hier kwam hij al snel in aanraking met verschillende culturen. Dit is zeker terug te horen in zijn muziek en ook de set van deze week. Met een mix van hiphop, soul, EDM, dancehall en RnB weet Full Crate wereldwijd het publiek in beweging te krijgen.

De afgelopen jaren is Full Crate een belangrijke speler geweest in de opkomst van undergroud music. Zo bracht hij in 2020 zijn album In All Honesty uit, en heeft hij met verschillende singels als A Storm on a Summers Day en Hot miljoenen streams.

In de set van aflevering 42 horen we een combinatie van eigen producties en remixen langskomen. Zo begint de set een Remix door Jarreau Vandall & Jeftuz van The Beach van Giveon. Jarreau horen we ook nog laten in de set met een remix van Lady en zijn eigen nummer Saturday Love. Van Full Crate zijn eigen producties horen we het nummer Yeah en Hot met The Partysquad, Nick & Navi en JAEL langskomen. Check de volledige tracklist hieronder!

Tracklist aflevering 42

Giveon – The Beach (Jarreau Vandal & Jeftuz Remix)

Deekapz – Vice Versa

Rema – Lady (Jarreau Vandal Remix)

DJ Ruption – Legwork

Full Crate – Yeah

Rico Suave – Doin It

Rose Beat – Let’s Groove vs Somebody’s Watching Me Tik Tok (Remix)

Rema – Woman

Goldlink – Dark Skin Women (Chris Mcclenney Remix)

Brassroots – Never Too Much

Fingazz – Never Too Much

Jarrea Vandal – Saturday Love

Full Crate & The Partysquad Feat. Nick & Navi & JAEL – Hot

Rema – Soundgasm

Burna Boy – Kilometre

CKay Feat. El Grande Toto – Love Nwantiti (North African Remix)

Tems – Crazy Thi

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.