Skip to content
Newsfeed

FTSHP komt met kortingscode op sale items

29 januari 2022 22:30
FTSHP komt met kortingscode op sale items

Bij FTSHP shop je nu items uit de sale met éxtra korting. Van 30 januari 00:00 uur tot en met 1 februari 2022 23:59 uur profiteer je van 15% korting op sale items. Voeg de kortingscode BYE15 toe bij het afrekenen en scoor jouw favoriete sneakers en kleding items.

De kortingen lopen hoog op bij Footshop. Zo gooit de sneaker boutique extra korting op sale artikelen. Bij Footshop scoor je items van merken als Nike, adidas, PUMA en New Balance. Naast sneakers kun je hier ook kleding scoren en heeft de winkel items voor mannen, vrouwen en kinderen.

Daarnaast scoor je bij FTSHP ook de meest exclusieve releases. Air Jordan 1’s, Dunk Low’s en Yeezy’s worden via raffles bij de store verloot. Nu komt de winkel met een extra kortingscode. Van 30 januari 00:00 uur tot en met 1 februari 23:59 uur profiteer je met kortingscode BYE15 van 15% korting.

Deze kortingscode is toe te passen op items uit de sale. Daarnaast kan de kortingscode alleen online toegepast worden. Neem snel een kijkje in de sale en scoor jouw volgende favoriete items met extra korting. Vergeet niet de kortingscode BYE15 toe te passen bij het afrekenen.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date