Sneakerjagers Logo
Watch

Franky Sticks – The Turnover Episode 9

29-08-2021

Natuurlijk heeft ook deze week DJ Turne de deuren van zijn residentie open gezet, een heerlijke lunch gekookt en de studio klaargemaakt voor een nieuwe aflevering van The Turnover. Voor aflevering 9 heeft DJ Turne Franky Sticks gevraagd om een set te draaien, en het resultaat mag er zijn!

The Turnover Episode 9

Franky Sticks komt met een goede set vol met echte originals en goede soul. Denk bijvoorbeeld aan Just the Two of Us van Grover Washington Jr. met Bill Withers of Footsteps in The Dark van de The Isley Brothers. Uiteraard is deze set ook te beluisteren via ons MixCloud kanaal. Daar staan ook alle eerdere afleveringen van The Turnover.

Franky Sticks

Franky Sticks is een Rotterdamse Illustrator & Deejay. Zijn illustratiestijl wordt gedefinieerd door eenvoudig sterk vloeiend lijnwerk gecombineerd met een levendig kleurenpalet. Zijn werk kan worden gezien vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven, zoals avonturen van grappige kleine mannetjes, als een metafoor van de moderne samenleving, of als zijn pure esthetische pop uitzicht dat een two-way gesprek tussen de kunstenaar en de kijker aanmoedigt. Er zit een tijdloze kwaliteit in zijn speelse en toch contemplatieve werk, dat is geïnspireerd door het diverse landschap van Rotterdam en de bloeiende mix van culturen. Franky’s portfolio omvat muurschilderingen, digitale illustraties, sculpturen, schilderijen en prints.

Franky Sticks

Chicago Social Club

Franky Sticks

Graduation from Art Academy

Als deejay rockt Franky Sticks al meer dan 8 jaar de menigte in clubs, op festivals en op bedrijfs-/privé-evenementen. Hij staat vooral bekend om zijn vermogen om turntablism in zijn clubsets te verwerken. Franky Sticks staat ook bekend om zijn live optredens op het podium met The Re:Freshed Orchestra en geeft DJ lessen in het Hiphophuis Rotterdam.


De negende aflevering van The Turnover is nu te beluisteren en te bekijken via Sneakerjagers Radio. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe muziekshow? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover episodes.