Skip to content
Upcoming

Fragment Design x Moncler x Converse

17 februari 2020 13:40
Fragment Design x Moncler x Converse

Moncler heeft op Instagram een nieuwe samenwerking met Fragment Design en Converse aangekondigd. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op het lage Chuck 70 model van Converse.

Fragment Design is een Japans label van niemand minder dan streetwear legende Hiroshi Fujiwara. Het is hem gelukt om verschillende aspecten zoals consultancy, ontwerp, marketing en cultuur samen te brengen. De kleding die ontworpen wordt is een kruising tussen de hedendaagse levensstijl en cultuur en de streetwear van vroeger. Ondertussen heeft het label al vele samenwerkingen achter zijn naam staan met grote merken als Nike, Anti Social Club, Supreme en natuurlijk Moncler.

Fragment Design x Moncler x Converse Chuck 70 Low | Closer Look

Als we kijken naar de foto die Moncler deelde via Instagram zien we dat de sneaker een zwart gekleurd bovenwerk heeft gekregen. Op het bovenwerk is gekozen voor een contrasterende witte stitching zodat er toch nog wat leven in wordt geblazen. Achterop de heeltab zijn de logo’s van Moncler en Fragment Design aangebracht. Als we naar de voorkant van de sneaker kijken zien we natuurlijk de kenmerkende rubberen toebox. Om de gehele sneaker loopt een zwarte rubberen band die het bovenwerk aan de zool bevestigd. Deze zool is verwerkt in een witte kleur met een zwarte streep op de zijkanten. Achterop de sneaker is een rubberen patch te vinden met hierop branding van Converse en Fragment Design.

Bekijk hieronder de eerste foto van de Fragment Design x Moncler x Converse Chuck 70 Low die Moncler met ons deelde via Instagram. Helaas is er nog geen releasedatum bekend van de sneaker, maar woensdag 19 februari 2020 zal er in Milaan meer bekend gemaakt worden over deze geweldige sneaker! Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws over sneakers.


Fragment Design x Moncler x Converse
Image by Moncler