Skip to content
Brand

Zomerse outfit inspiratie bij Footshop

15 mei 2023 20:40
Zomerse outfit inspiratie bij Footshop

Met de oplopende temperaturen is dit het perfecte moment om naar de winkels te gaan voor een upgrade aan je zomergarderobe. Bij Footshop vind je alles voor de zomer, trendy broeken, T-shirts, shorts en accessoires voor de zonnige dagen. We hebben een paar van onze favoriete items uit de collectie voor je op een rijtje gezet om je wat inspiratie te geven.

Footshop Summer styles

Mens summer look 1

Als eerste hebben we deze comfortabele outfit. Een Horsefeathers Peak Emblem T-shirt met korte mouwen valt soepel over de beige Carhartt broek. In combinatie met de trendy Birkenstock Boston loafers zie je er niet alleen goed uit, het is ook nog eens een comfortabele fit.

Womens summer look 1

Maak je klaar om de aandacht te trekken met deze outfit. De look is clean, simpel, comfortabel en stijlvol in één. Crop het zwarte Carhartt T-shirt, voor een meer zomerse look of laat het losvallen over de Double Knee broek voor een meer baggy look. Voor een beetje pit, zet je de Pleasures x Akila zonnebril op en als klap op de vuurpijl geven de Salomon XT-6 je outfit een sportieve look.

Mens summer look 2

Jorts zijn terug en beter dan ooit! Dit betekent dat het deze zomer weer tijd is om op pad te gaan. Stijl deze jorts met een witte tank top en geef de outfit wat meer klasse met de Dr. Martens 1461 met adidas sokken. Om het helemaal af te maken doe je de Vans x Raeburn beanie op.

Womens summer look 2

Ga terug naar de zomer van ’69 met deze dubbele denim outfit. Double denim is al decennia lang een modetrend en is nog altijd erg populair. Een edgy en leuke manier om dit te stylen is door een denim jack te combineren met een jeans in dezelfde kleur. Om het geheel af te maken voeg je een paar strakke zwarte laarzen toe voor een gedurfde touch.

Dit waren slechts enkele items uit de collectie van Footshop. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.

Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden om op de hoogte te blijven van de laatste releases en sneaker nieuws.