Upcoming

First Look: Nike SB Dunk Low ‘Lemon Wash’

3 juli 2020 15:57
First Look: Nike SB Dunk Low ‘Lemon Wash’

2020 zouden we bijna het jaar van de Dunk willen noemen. Met gigantisch veel releases van zowel SB Dunks als normale Dunks. Maar we hebben goed nieuws, er zijn foto’s verschenen van een heerlijke nieuwe Nike SB Dunk Low ‘Lemon Wash’.

Nike SB Dunk Low x Travis Scott

Als we kijken naar deze eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Lemon Wash’ moeten we gelijk een beetje denken aan de Nike SB Dunk Low x Travis Scott. Deze release uit februari was kenmerkend door zijn nieuwe materialen en patronen op de sneaker.

Wat we zien op het bovenwerk van deze nieuwe SB Dunk Low zijn bijzondere patronen en kleuren. De upper beschikt over Multi-Color, Midnight Turquoise, Cardinal Red, and Lemon Wash kleuren schema. Een andere bijzondere feature op deze sneaker is het materiaal van het bovenwerk. Het stof is namelijk gemaakt van eco-friendly materiaal dat uit de Nike’s Space Hippie line. Ditzelfde geld voor de zool. Andere details zijn geel gekleurd. Kijk bijvoorbeeld naar de Swoosh, hak, tong en veters.

Release informatie

De concrete releasedatum voor deze sneaker is nog niet bekend. Wel wordt de sneaker verwacht in de herfst van 2020 bij verschillende reltailers en Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker.

Nike SB Dunk Low 'Lemon Wash'
Nike SB Dunk Low 'Lemon Wash'
Nike SB Dunk Low 'Lemon Wash'
Images by @soledebrief

The Turnover