Skip to content
Upcoming

Jerry Lorenzo laat nieuwe Fear of God x Nike Air Raid zien

2 april 2020 14:50
Jerry Lorenzo laat nieuwe Fear of God x Nike Air Raid zien

De samenwerking tussen Fear of God en Nike is al een paar jaar goed opdreef. Ze komen voornamelijk met high-end achtige sneakers die perfect passen in het tech-wear en high-end segment. Voor deze volgende samenwerking tussen Fear of God en Nike laat Jerry Lorenzo weten dat er een nieuwe model komt. Dit keer pakken ze een iteratie op het gebruikelijke model, namelijk de Nike Air Raid.

Voor deze komende release gebruiken ze wederom een vergelijkbare colorway. Net zoals voorheen zijn de kleuren grijs en zwart weer flink in de overhand. Het subtiele bovenwerk is uitgevoerd vol straps en is gemaakt van een naadloos bovenwerk. Onder het bovenwerk rust een gladde witte midsole.

Op de midsole staat de tekst ‘Fear Of God’, ‘Air 180’ en een GPS code. Wat bekend is, is dat er voor dit model inspiratie gehaald is uit de Nike Air Max 180. Dit zien we voornamelijk terugkomen in de midsole en de air unit.

Als we verder kijken, naar het bovenwerk van de sneaker dan zien we dat er gebruik is gemaakt van een suede materialen. De panelen zijn heel strak tegen elkaar aangelegd, waardoor het naadloos lijkt. Op de toebox is er met gebruik van stiksels een dynamisch effect aangebracht wat de sneaker af maakt.

Deze Nike x Fear Of God ‘Air Raid zal uitkomen in de zomer van 2020. Momenteel hebben we helaas nog geen stylecode of releasedatum. Houdt in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze release.

Fear of God