Skip to content
Newsfeed

Ervaar het comfort van de Salomon ACS+ bij Foot Locker

12 mei 2023 17:22
Ervaar het comfort van de Salomon ACS+ bij Foot Locker

Bij Foot Locker kun je nu de populaire Salomon ACS+ shoppen. Deze sneaker is een must-have voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe en unieke stijl. Salomon is een opkomend merk in de sneakerwereld en maakt indruk met modellen als de Speedcross 3, de XT-6 en de ACS Pro Advanced.

Met de introductie van deze modellen heeft Salomon een nieuwe stijl naar de sneakerwereld gebracht. De sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook nog eens uitstekende prestaties op verschillende terreinen. En de Salomon ACS+ is daarop geen uitzondering.

Shop de Salomon ACS+ bij Foot Locker

De Salomon ACS+ is geïnspireerd op zijn tegenhanger uit de vroege jaren 2000, de ACS Pro. Het paartje biedt een moderne kijk op een klassieke outerwear-sneaker. Daarnaast bevat het silhouet een geavanceerd dempingssysteem en een quick lace system.

Ze zijn niet voor niets een must-have voor iedere sneakercollectie. Dus waar wacht je nog op? Klik op de buttons hieronder en ervaar de comfortabele pasvorm van de Salomon ACS+ bij Foot Locker.

Maar dit zijn nog lang niet alle kleurstellingen die je bij Foot Locker kunt vinden. Er zijn er nog veel meer, zodat er voor iedere stijl wel een bijpassende kleurstelling te vinden is. Neem snel een kijkje op de Foor Locker website en vind jouw perfecte paar Salomon sneakers!