Upcoming

DUNK HISTORY – Eric Koston Dunk

4 november 2020 13:22
DUNK HISTORY – Eric Koston Dunk

Iedereen die de laatste 20 jaar skateboarden een beetje volgt kent Eric Koston. De Amerikaanse skater is één van de meest invloedrijke skateboarder aller tijden. Hij speelde in iconische skate video’s zoals Girl’s Yeah Right, Lakai’s Fully Flared en Supreme’s Cherry. Eric Koston heeft ook talloze skate competities gewonnen, waaronder 12 gouden X-Games medailles.

Footwear speelde altijd al een rol bij Eric Koston. Zo heeft hij zijn eigen merk genaamd És, heeft hij samenwerkingen gehad met Lakai en zijn eigen sneaker gehad bij Nike. Toch is zijn Nike SB Dunk Low een echte icoon geworden en is Thailand over de gehele sneaker te zien. Eric Koston kreeg het meteen voor elkaar om een Dunk Low te krijgen. Meestal duurde dit jaren zoals bij De La Soul, zij moesten 10 jaar wachten op hun Dunk Low. De Dunks gingen onder de naam Thai Temple Lows. Het bovenwerk van de sneaker was voor een groot deel gemaakt van suède en had een diepe blauwe kleur gekregen die geïnspireerd was op de vlag van Thailand. De Swoosh was goud gemaakt als referentie naar de tempels in Thailand en werd omringt door een rode outline. De sneaker kwam uit in de Blue Box Era en werd gereleased in juni 2010.

Dit was het weer voor vandaag morgen zijn we er weer met een nieuwe DUNK HISTORY die jij kan lezen via onze nieuws pagina!

Model: Nike SB Dunk
Nicknaam: Eric Koston Dunks, Thai Temple Lows
Colorway: Blue Ribbon/Vegas Gold-Varsity Red
Stylecode: 313170-400
Releasedatum: juni 2010
Retailprijs: €95,-
Waar te koop: StockX


Eric Koston Dunk
Eric Koston Dunk
The Turnover