Skip to content
Upcoming

Eric Emanuel en Reebok maken samen een Club C

4 augustus 2020 09:48
Eric Emanuel en Reebok maken samen een Club C

Eric Emanuel en Reebok slaan wederom de handen in een om samen twee mooie sneakers uit te brengen. Eric Emanuel en Reebok hebben al eens eerder gewerkt aan een Question Mid. Nu zullen de Eric Emanuel en Reebok een twee colorways uit brengen op de Reebok Club C.

Eric Emanuel is een echte liefhebber van de sportcultuur, hierdoor is het dus logisch dat Emanuel zijn stamp zou zetten op truien en jerseys. Emanuel is geïnspireerd door vele vintage items en is deze dus ook begonnen te reworken. Ook is hij zijn eigen kleding lijn begonnen waardoor er een enorme fan base is ontstaan met artiesten zoals A$AP Rocky, Wiz Khalifa, Travis Scott en Young Thug.

Eric Emanuel x Reebok Club C

De Reebok Club C komt in een Red/Green en Blue/Yellow colorway. Het bovenwerk van beide colorways is gemaakt van wit leer met het Reebok logo op de midfoot. Wat de sneaker bijzonder maakt is dat de sok line is gemaakt van een tapijt soort materiaal. Dit geeft ze sneaker een comfortabele en vintage look. De branding van Eric Emanuel mag natuurlijk niet missen en deze is geplaatst op de hiel patch. het bovenwerk zit op een witte midsole en groene outsole bij de rode colorway en gele outsole bij de blauwe colorway,

De Eric Emanuel x Reebok Club C komt uit op vrijdag 7 augustus bij onder andere Reebok. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Eric Emanuel X Reebok Club C 'White/Red'

FY3412 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Eric Emanuel Reebok Club C

Eric Emanuel X Reebok Club C 'Purple'

FY3411 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders
Eric Emanuel Reebok Club C
Eric Emanuel Reebok Club C
Images by Reebok