Skip to content
Upcoming

Er zullen wederom twee Nike React Element 55 Schematic colorways verschijnen!

26 januari 2020 13:00
Er zullen wederom twee Nike React Element 55 Schematic colorways verschijnen!

Er zijn in 2019 een unieke make-over gedaan op de Nike React Element 55. De make-over kreeg de naam ‘Schematic’. Ze hebben toen al een paar colorways uitgebracht die er ontzettend strak uitzagen. Bij de make-over hebben ze verschillende geometrische details toegepast. Toen der tijd waren brachten ze onder andere een zwarte colorway en een witte colorway. Op dit moment zijn er wederom twee colorways verschenen. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorways eruit komen te zien!

Nike React Element 55 Schematic | Closer look

Er zal een blauwe colorway verschijnen en een oranje colorway. De upper van de eerste colorway zal een lichtblauwe kleur ontvangen en de geometrische details zullen in een ‘Navy’ kleur worden aangebracht. Daarnaast zijn er nog subtiele rode details toegepast die voor extra effect zorgen. De tweede colorway beschikt echter over een hele lichte kleur oranje. Daarnaast zijn de geometrische details met een zwarte kleur aangebracht. Tevens beschikt de sneaker nog over witte en oranje accenten. Beide sneakers hebben een ‘Pure Platinum’ zool gekregen.

Helaas heeft de gigant Nike nog geen releasedatum bekend gemaakt van deze sneaker. Naar verwachting zullen ze allebei rond de €130,- gaan kosten. De kans is groot dat ze binnenkort een release zullen krijgen, dus houd onze releasekalender vooral goed in de gaten zodat je helemaal niks mist!


Nike React Element 55 Schematic 'Blue'

CU3009-002 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Schematic
Schematic
Schematic
Schematic

Nike React Element 55 Schematic 'Orange'

CU3009-102 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Schematic
Schematic
Schematic
Schematic
Images by: Nike