Skip to content
Upcoming

Er zijn weer vier colorway van de Nike D/MS/X React Vision

21 januari 2020 14:45
Er zijn weer vier colorway van de Nike D/MS/X React Vision

Het is nog niet zo lang geleden dat er beelden zijn verschenen van het nieuwe Nike D/MS/X React Vision model binnen Nike D/MS/X en React. Op dit moment zijn er weer vier colorways voor het daglicht gekomen die op dit model gereleased zullen worden. De comfortabele colorways zijn of subtiel of bomvol met kleuren dus er is werkelijk voor iedereen wat wils. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze colorways.

Nike D/MS/X React Vision Pack | De details

Dit model beschikt over ontzettend veel details. Laten we beginnen met de zool. Doormiddel van een vernieuwde React zool hebben ze deze sneaker nog comfortabeler weten te maken. De basis van de upper beschikt over paarse en roze kleuren. Over deze basis hebben ze een gigantische laag aangebracht die beschikt over allemaal kleine gaatjes waardoor je de basis van de upper kan zien en het zorgt er meteen voor dat het een 3D effect krijgt.

De eerste colorway die ze nog gaan uitbrengen heeft een zwarte upper ontvangen en beschikt over paarse en groene details. Daarnaast komt er nog een grijze colorway waarbij de roze, gele, bruine en oranje details hebben aangebracht. De derde colorway is beige van kleur met groene accenten. Tevens hebben ze nog blauwe, paarse en roze details op de sneaker geplaatst. Ten slotte komen we bij een subtiele colorway aan. De laatste is namelijk helemaal zwart van kleur.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van deze sneakers. Ze zullen ergens dit jaar uitkomen, maar in welke periode dit gaat gebeuren is helaas nog niet bekend. Naar verwachting zullen ze rond de €140,- gaan bedragen. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Nike WMNS React Vision 'Black'

CI7523-002 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Nike D/MS/X React
Nike D/MS/X React

Nike D/MS/X React Vision 'White/Pink'

CI7523-003 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Nike D/MS/X React
Nike D/MS/X React

Nike React Vision D/MS/X 'Beige/Green'

CI7523-200 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Nike D/MS/X React
Nike D/MS/X React

Nike React Vision D/MS/X 'Black'

CD4373-004 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Nike D/MS/X React
Nike D/MS/X React
Images by: Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date