Skip to content
Upcoming

Er zijn foto’s verschenen van een nieuwe samenwerking tussen Nike en 7Eleven

28 april 2020 18:30
Er zijn foto’s verschenen van een nieuwe samenwerking tussen Nike en 7Eleven

Nike SB is de laatste tijd lekker actief bezig. Er zijn namelijk al talloze colorways dit jaar verschenen er er komen er nog veel meer aan. Ook zijn zij lekker bezig met nieuwe samenwerkingen, zo is er een foto verschenen van een nieuwe samenwerking tussen Nike en 7Eleven. De samenwerking is verschenen op het populaire Nike SB Dunk Low model. De 7Eleven x Nike SB Dunk Low heeft een kleurrijke make-over gekregen!

De Nike SB Dunk Low is al meerdere keren gebruikt voor samenwerkingen. Onder andere met Travis Scott en er komt er zelfs een aan samen met Ben & Jerry’s. Dit razend populaire model is niet meer weg te denken uit onze sneakerwereld en is een echte must-have geworden in je wardrobe.

7Eleven x Nike SB Dunk Low

Deze keer heeft de Nike SB Dunk Low meerdere kleuren gekregen. De sneaker is gemaakt van stevig leer wat ervoor zorgt dat de schoen stevig en lekker loopt en skate. De kleuren die onder andere zijn gebruikt zijn oranje, groen en rood. Zo is de kleur oranje terug te vinden in het achterste gedeelte, de groene kleur in het midden en rood rondom de neus. Het branding-logo van 7Eleven is te zien op de heel, op de zijkant van de hiel, en op de tong. De welbekende Nike Swoosh heeft een witte kleur gekregen.

Wanneer de sneaker zal releasen is nog niet duidelijk. We hopen binnenkort meer te weten over de releasedatum van dit paar. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alles sneakerreleases en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Afbeelding: user.thehypecollector
Afbeelding: Soledebrief