Skip to content
Newsfeed

Er zijn beelden verschenen van een adidas Yeezy Boost 700 v2 ‘Mauve’ 👀

31 juli 2021 14:00
Er zijn beelden verschenen van een adidas Yeezy Boost 700 v2 ‘Mauve’ 👀

Er zijn beelden verschenen van een adidas Yeezy Boost 700 v2 ‘Mauve’. Kanye West’s merk heeft nog een hoop gepland voor de rest van 2021.

De rest van het jaar belooft veel goeds voor fans van adidas’ co-brand Yeezy. Volgens Yeezy Mafia kunnen we de komende maanden een Foam Runner, een 700 v3, een Boost 350 v2 en een KNIT RNR verwachten. Daarnaast staat maandag 2 augustus helemaal in het teken van het merk. Op Yeezy Day zijn er verschillende restocks van modellen waar jij misschien naast hebt gegrepen.

adidas Yeezy Boost 700 v2 ‘Mauve’

Het bovenwerk van de adidas Yeezy Boost 700 v2 ‘Mauve‘ bestaat uit veel verschillende materialen. Zowel suède als mesh maken een verschijning.

De suède overlays zijn in een donkergrijze kleur. Deze overlays overlappen de mesh basis in het bruin. Op de zijkant zitten reflecterende strepen in het lichtbruin.

De midden- en buitenzool hebben allebei een andere kleur. De middenzool heeft dezelfde kleur als de reflecterende strepen. De buitenzool lijkt gemaakt van gum rubber. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De adidas Yeezy Boost 700 v2 ‘Mauve’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wil je meer updates over deze release? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten.

Yeezy Boost 700 v2 'Mauve'
Yeezy Boost 700 v2 'Mauve'
Yeezy Boost 700 v2 'Mauve'