Upcoming

Er staat een nieuwe Nike Air Max Verona voor dames op ons te wachten

22 januari 2020 13:38
Er staat een nieuwe Nike Air Max Verona voor dames op ons te wachten

Langzaam beginnen we ons op te maken voor Air Max Day/Month in maart. De releasekalender stroomt vol met nieuwe releases, waaronder eentje die we toch even verder moesten uitlichten, namelijk de Nike Air Max Verona, een nieuwe dames sneaker.

De eerste Air Max kwam uit in 1987. De populaire Nike sneaker kun je herkennen aan de midsole waar lucht in zit. Hierdoor heb je extra demping onder de voet. In 1992 kwam de eerste exclusieve dames Air Max sneaker uit, de Air Verona. Nu na bijna 30 jaar komt er een nieuw model aan, geïnspireerd op de Air Verona uit 1992. Er waren destijds wel al andere Air-Max modellen verschenen. In de loop der jaren zijn er meerde Air Max modellen voor dames verschenen, zoals de Nike Air Max Thea en de Nike Air Max Dia.

Nike Air Max Verona | Closer Look

De Nike Air Max Verona is een kleurrijke sneaker die een oversized heel heeft. De nieuwe sneaker van Nike benadrukt ook het mega comfort dat je ervaart. De originele Air-eenheden zijn op deze sneaker 200 procent groter dan dat we gewend zijn.

Deze te gekke sneaker komt uit op 5 maart 2020 en zal in maar liefst 3 colorways verschijnen. Hieronder vind je in iedergeval al twee van de drie colorways. Verdere details van de derde colorways zijn nog niet bekend, net als de prijs die nog altijd onbekend is. Houd de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates!


Nike Air Max Verona 1
Nike Air Max Verona 2
Nike Air Max Verona 0
Nike Air Max Verona 6
Image by: Nike

The Turnover