Skip to content
Newsfeed

Er komt een gemummificeerde Nike SB Dunk Low aan voor komend Halloween

5 juli 2021 14:55
Er komt een gemummificeerde Nike SB Dunk Low aan voor komend Halloween

Nike komt dit jaar met verschillende Dunk Low’s om Halloween te vieren. Eén van deze Dunk’s, de Nike SB Dunk Low ‘Mummy’, heeft een griezelig mummie thema.

Vorige maand kwamen de eerste beelden van een Nike Dunk Low voor Halloween al tevoorschijn. Deze sneaker heeft verschillende glow-in-the-dark details op het bovenwerk en op de zool. Het kleurenschema paste ook goed bij deze gelegenheid. Oranje, zwart en wit. Het oranje hint natuurlijk naar de uitgesneden pompoenen die men voor de deur zet tijdens deze feestdag.

Nike SB Dunk Low ‘Mummy’

De Nike SB Dunk Low ‘Mummy’ lijkt ook echt op een mummie. Het bovenwerk van deze sneaker is van canvas. Dit canvas is op sommige plekken gerafeld en kapot. Op het materiaal zitten willekeurige witte stiksels. Zo lijkt het net de wikkeling van een echte mummie en op een spinnenweb. Op de neus van de linkerschoen zie je ook een klein spinnetje.

Op de hiel hangt een stukje canvas los om twee geborduurde rode ogen te laten zien. Dit zijn de ogen van het griezelige figuur. De Swooshes zijn een grijs/blauwe kleur en van suède. De veters zijn net als het canvas in een lichte crème kleur. De zool is glow-in-the-dark om de sneaker een nog enger effect te geven. Scroll naar beneden voor meer afbeeldingen van deze schoen.

De releasedatum van de Nike SB Dunk Low ‘Mummy’ is nog niet bekend. Naar verwachting zal deze in oktober uitkomen, op tijd voor Halloween. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Nike SB Dunk Low 'Mummy'
Nike SB Dunk Low 'Mummy'
Nike SB Dunk Low 'Mummy'
Nike SB Dunk Low 'Mummy'