Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90 FlyEase

5 maart 2020 17:00
Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90 FlyEase

Om het dertigjarig bestaan van de Nike Air Max 90 te vieren komt Nike dit jaar met ontzettend toffe colorways. Zo zijn er al vele nieuwe colorways uitgebracht en er staat ons nog meer te wachten. De allernieuwste Nike Air Max 90 FlyEase ‘Blue’ is nog niet uitgebracht, toch is er al een nieuwe colorway verschenen op deze Nike Air Max 90 ‘FlyEase’.

De Air Max 90 is ondertussen uitgegroeid tot één van de populairste en bekendste modellen van Nike. De sneaker werd voor het eerst uitgebracht in 1990 en is in de afgelopen jaren al in talloze colorways uitgebracht. Zo komt de klassieker binnenkort met een nieuwe FlyEase technologie. Dit houdt in dat je door de flexibele hiel zo je schoen in kunt stappen. De hiel klikt vervolgens vanzelf terug op zijn plek wanneer je de schoen aanhebt. Wie wil er tegenwoordig nou niet makkelijk zijn schoen instappen zonder veel moeite te doen?

Nike Air Max 90 FlyEase ‘Metallic Gold’ | Closer Look

De Nike Air Max 90 FlyEase krijgt een nieuwe colorway en deze belooft ontzettend gaaf te worden. De colorway bestaat uit wit en goud. De basislagen en de tussenzolen van de sneaker zijn wit van kleur. Dit wordt gecombineerd met gouden details. Zo is de kleur goud terug te vinden op de welbekende Swoosh, op het teenprofiel, het gedeelte rondom de air-unit en op de hiel. Om het design van de sneaker af te maken staat er op de achterkant ‘FlyeEase’ en ‘Air Max’ in deze gouden kleur.

We moeten nog even wachten, maar op 9 maart 2020 zal deze sneaker releasen. De sneaker zal verkrijgbaar zijn op Nike.com en heeft een prijskaartje van €140,-. Wil jij weten welke sneakers er binnenkort uitgebracht worden? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Nike Air Max 90 FlyEase 'Metallic Gold'

CU0814-100 · Prijs vanaf €141,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max FlyEase
Nike Air Max FlyEase
Images by Nike