Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90

12 maart 2020 14:45
Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90

Het is een feestje bij Nike want de Nike Air Max 90 viert dit jaar haar dertigste verjaardag. Dat hebben ze laten blijken ook, want er zijn dit jaar al heel wat nieuwe colorways uitgekomen en er staan er ons nog meer te wachten. Zo is er nu weer een nieuwe colorway verschenen op de bekende Nike Air Max 90, namelijk een ‘White Chlorophyll’ colorway.

Nike is opgericht in de jaren ’60, en gaat sinds de jaren ’70 als ‘Nike’ door het leven. Het logo, ook wel de Swoosh, is in de loop van de jaren een van ’s werelds bekendste en herkenbaarste merktekens geworden. De Nike Air Max 90, ontworpen door Tinker Hatfield, bestaat dit jaar dertig jaar. Ik denk dat dit je niet is ontgaan aangezien Nike met ontzettend veel nieuwe colorways komt om dit te vieren.

Nike Air Max 90 ‘White Chlorophyll’ | Details

Het retro-silhouet is gekleed in een wit chlorophyll mesh-bovenwerk met zwart-witte suède panelen en overlays. Er wordt een bladgroene tint aan de colorway toegevoegd. Deze bladgroene kleur is terug te vinden in het gedeelte rondom de air-unit, de ‘air max’ badge op de heel, en het teenprofiel. Als finishing touch komt de groene kleur ook terug in het Nike logo op de tong. De outsole is zwart van kleur.

Wanneer deze sneaker uitgebracht zal worden is nog niet duidelijk. We verwachten dat de sneaker verkrijgbaar zal zijn op Nike.com vanaf 140,-. Als je benieuwd ben welke sneakers er binnenkort nog meer uitkomen kun je een kijkje nemen in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op social media. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.


Nike Air Max 90 'Chlorophyll'

CT4352-102 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90
Air Max 90
Air Max 90
Images by Nike