Skip to content
Newsfeed

END. en adidas komen met een Velosamba collab

24 april 2023 11:48
END. en adidas komen met een Velosamba collab

Britse sneakerwinkel END. komt opnieuw samen met adidas. De twee namen hebben in het verleden al eerder samengewerkt en focussen zich nu op de Samba, of beter; de Velosamba. Het model is vooral een favoriet in de fietscultuur. Het END. x adidas Velosamba ‘Social Cycling’ pack komt met twee colorways. Het pack dropt op 29 april 2023.

‘Social Cycling’ pack

Kort na de ‘Bauhaus’ geïnspireerde collab tussen END. en adidas begin 2023, komen de twee merken nu opnieuw samen. In de volgende samenwerking focust END. zich op de fiets community binnen en buiten Engeland. Het END. x adidas Velosamba ‘Social Cycling’ pack heeft een strakke look en haalt inspiratie uit de twee drankjes die fietsers tussen de tochten door graag bestellen; koffie en bier.

Het Velosamba silhouet doet veel denken aan het Samba model en heeft een strak design. Een opvallend verschil op het Velosamba model, is het element in de buitenzool. In de zool zijn schroefgaatjes geplaatst die gemakkelijk vast te zetten zijn in de trappers van een fiets. Op deze manier hebben wielrenners betere grip tijdens het fietsen.

De eerste colorway combineert verschillende bruintinten die hinten naar de perfecte kop koffie. Het bovenwerk is van leer en komt in een gebroken witte kleur. Op de neus en op het middenpaneel zijn bruine en beige details geplaatst. Boven de welbekende Three Stripes is ‘Velosamba’ in vergulde letters geplaatst.

De tweede colorway heeft een opvallendere colorway en hint met zijn groene en rode details naar de bierflesjes uit Engeland. Het bovenwerk komt in een gebroken witte kleur en gebruikt leer en suède. Op de tong verschijnt het adidas logo en op de hiel zien we het END. logo.

Het END. x adidas Velosamba ‘Social Cycling’ pack wordt op 29 april 2023 bij END. gereleased. Schrijf je hier in voor de raffle van het ‘Social Cycling’ pack.

END. x adidas Velosamba
END. x adidas Velosamba
END. x adidas Velosamba
END. x adidas Velosamba
END. x adidas Velosamba
END. x adidas Velosamba
END. x adidas Velosamba
END. x adidas Velosamba