Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de Opium Paris x Jordan Air Ship

24 mei 2024 14:55
Eerste blik op de Opium Paris x Jordan Air Ship

Na eerdere samenwerkingen met AWAKE NY en A Ma Maniére, is het de beurt aan de Franse sneakerwinkel Opium Paris om een eigen draai te geven aan de Jordan Air Ship. Dit keer heeft de collab gekozen voor een opvallend ‘Charlotte Hornets’ kleurenschema dat direct in het oog springt.

De kleuren en details van de sneaker brengen een eerbetoon aan Michael Jordans tijd bij de Charlotte Hornets en roepen hiermee een gevoel van nostalgie op.

De Opium Paris x Jordan Air Ship combineert een leren basis met zachte suède overlays. De collar is uitgevoerd in paars, terwijl de rest van de sneaker voornamelijk wit is. Voor contrast zijn de Swoosh, eyestays en toe overlays in het zwart gehouden, geïnspireerd op de kleuren van de Charlotte Hornets.

Op de achterkant van de schoen vinden we retro jaren ’90-patronen, terwijl het ingedrukte graffiti ‘Paris’ logo op de zijkant een eigen touch toevoegt. Als finishing touch zijn sterretjes aangebracht rondom de voorvoet en hiel.

Hoewel Opium Paris zijn oorsprong heeft in Frankrijk, suggereert de tekst ‘Designed In Charlotte’ op het tonglabel mogelijk een samenwerking of invloed vanuit Charlotte.

De Opium x Jordan Air Ship ‘Charlotte Hornets’ wordt naar verwachting op 1 juni 2024 in vrouwenmaten gedropt bij geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte van het laatste sneakernieuws door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken.

Opium Paris x Jordan Air Ship
Opium Paris x Jordan Air Ship
Opium Paris x Jordan Air Ship
Opium Paris x Jordan Air Ship