Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de UNION LA Air Jordan 2 ‘Rattan’

29 november 2021 16:00
Eerste beelden van de UNION LA Air Jordan 2 ‘Rattan’

UNION Los Angeles heeft opnieuw samengewerkt met Nike en komt met een Air Jordan 2. De sneaker komt in een ‘Rattan’ collorway en combineert de kleuren grijs en oranje. Eerder kwamen de beelden van de ‘Grey Fog’ al naar boven met blauwe details. De ‘Rattan’ heeft nog geen officiële release datum, maar wordt in 2021 verwacht.

Het is niet de eerste keer dat UNION met Nike samenwerkt. De store uit Los Angeles bracht in 2020 en 2021 vier verschillende colorways van de Air Jordan 4. De ‘Taupe Haze‘, ‘Desert Moss‘, ‘Guava Ice‘ en ‘Off Noir‘ combineerden verschillende materialen en hebben een chique uitstraling gekregen.

Nu krijgt de Air Jordan 2 een UNION make-over. De sneaker heeft een grijze upper en is gemaakt van canvas. De overlays op de ‘Rattan’ zijn van suède en delen dezelfde kleur grijs. Op het paartje zijn ‘Orange Peel’ details te zien, zo ook bij de overlays op het middenpaneel. Bij de veterogen maakt de kleur geel zijn vertoning.

Op de hiel is het UNION merk en Wing logo te zien. Op de hiel zijn stippen gestikt en op de overlays zijn perforatiegaatjes te zien. De sockliner komt in een off-white kleur, evenals de middenzool. Bij de veterogen is het UN/LA logo te zien.

De UNION x Air Jordan 2 ‘Rattan’ heeft nog geen officiële release datum. Wel wordt de sneaker in 2021 nog verwacht, hoogstwaarschijnlijk tijdens de holiday season.

UNION x Air Jordan 2 Rattan