Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de J Balvin x Air Jordan 3 ‘Rio’

31 augustus 2023 14:00
Eerste beelden van de J Balvin x Air Jordan 3 ‘Rio’

Zanger J Balvin was tijdens een basketbalpotje met basketbalspeler Jimmy Butler te zien in een nog niet eerder vertoonde Air Jordan 3. Het lijkt erop dat de Colombiaanse reggaeton-artiest een nieuwe samenwerking met Nike op de planning heeft staan. Lees hier alles over de J Balvin x Air Jordan 3 ‘Rio’.

J Balvin en Nike zijn geen onbekenden van elkaar. De artiest, bekend van nummers als ‘Mi Gente’, ‘Loco Contigo’ en ‘Bum Bum Tam Tam’, kwam in 2020 voor het eerst met Nike samen en releasede de Air Jordan 1 ‘Colores Y Vibras’. Sinds zijn release zijn er meerdere, kleurrijke designs gerold uit de samenwerking van het duo.

In september 2023 wordt de J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’ gereleased, een sneaker met een kleurrijke colorway. De ‘Rio’ colorway deelt hetzelfde design, maar heeft in plaats van een witte, een zwarte upper. Op de hiel is een ombre-effect op de hiel elementen geplaatst. J Balvin staat bekend om zijn kleurrijke ontwerpen, ook deze collab is dit goed terug te zien.

Op de hiel is het logo van J Balvin te zien. De mudguard en overlays bij de hiel gebruiken de welbekende ‘Elephant’ print, die op veel Air Jordan 3 colorways verschijnt. De zwarte middenzool wordt ondersteund door een rode buitenzool. Bij de hak komt het ombre-effect terug.

Het is nog niet bekend wanneer de J Balvin x Air Jordan 3 ‘Rio’ dropt. We kunnen het paar hoogstwaarschijnlijk in 2024 verwachten. Bekijk de eerste beelden hieronder en houd de releasekalender in de gaten.

J Balvin x Air Jordan 3 Rio
J Balvin x Air Jordan 3 Rio
J Balvin x Air Jordan 3 Rio