Skip to content
Newsfeed

Bekijk de details van de Gucci x adidas Gazelle collab

28 februari 2022 21:35
Bekijk de details van de Gucci x adidas Gazelle collab

Op vrijdag 25 februari 2022, heeft adidas de nieuwe samenwerking met Gucci aangekondigd. De gehele collectie werd gepresenteerd tijdens de Gucci herfst/winter runway. Vlak daarna zijn ook de eerste beelden verschenen van de Gucci x adidas Gazelle. Helaas is er nog geen releasedatum bekend voor deze sneakers. Wel kunnen we alvast een blik werpen op de afbeeldingen.

Op deze afbeeldingen zijn verschillende kleuren te zien, dit suggereert dat de Gazelle in variërende colorways zal uitkomen. Zo zie je een Gazelle van slangenleer, een paar van volledig suède en leervariaties met de kleuren van Gucci.

Gucci heeft een paar aanpassingen gedaan aan de originele Gazelle. Het profiel is lager, onder de kraag zitten scherpere stiksels en de sneakers hebben een half doorschijnende tussenzool die over de leren strepen van adidas loopt.

Het adidas Trefoil logo en het logo van Gucci zijn te zien op de hiel en de tong. Daarnaast staat de Gucci branding ook op de buitenkant van de zool en staat er Made in Italy op de inlegzolen.

Gucci heeft de Gazelle echt zijn eigen gemaakt en dat is vooral terug te zien in de details! Hieronder kun je een blik werpen op wat zij zoal hebben toegevoegd. Verder is er nog geen informatie beschikbaar over deze sneakers. We moeten het helaas nog even alleen met deze beelden doen.

Wanneer er updates zijn over de Gucci x adidas Gazelle, kun je die vinden op onze release kalender!

gucci x adidas Gazelle groen
gucci x adidas Gazelle groen
gucci x adidas Gazelle roze
gucci x adidas Gazelle
gucci x adidas Gazelle slangenprint
gucci x adidas Gazelle geel
gucci x adidas Gazelle gucci print