Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de A Ma Maniere x Nike Air Jordan 4 ‘Phantom’

19 januari 2024 14:38
Eerste beelden van de A Ma Maniere x Nike Air Jordan 4 ‘Phantom’

Terwijl de catwalks van Paris Fashion Week veel aandacht trekken, vinden hier ook verschillende onthullingen plaats. Waaronder een nieuwe samenwerking tussen A Ma Maniére en Jordan Brand voor de Air Jordan 4 ‘Phantom’!

🎨 Colorway: ‘Phantom’
️#️⃣ Stylecode: FZ4810-001
📅 Release: herfst 2024 (TBA)

De oprichter van The Whitaker Group, James Whitner, onthulde de eerste blik op deze langverwachte samenwerking. Daarmee gaf hij ons een voorproefje van de details van wat we kunnen verwachten van het nieuwste ontwerp.

Zo combineert deze Air Jordan 4 premium materialen met een Phantom basis. Dit is verfraaid met Nike Air en A Ma Maniére logo’s op de transparante hielstukken aan de achterkant. Hierdoor wordt een persoonlijk tintje toegevoegd via de branding. Daarnaast wordt de Off-White middenzool ondersteund door donkerbruine accenten.

Op dit moment zijn er nog geen officiële releasedetails bekend over deze nieuwste samenwerking. Wel wordt verwacht dat deze sneaker tijdens de herfst van 2024 zal releasen. Bekijk de eerste beelden hieronder en eerdere releases van het duo, terwijl we wachten op meer informatie!

James Whitner met A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Phantom' on feet
James Whitner met A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Phantom' on feet
a ma maniere jordan 4
A ma maniere
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date